Fin & Ancient Mystery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir macera oyunu

Fin & Ancient Mystery, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Kendine has bir oynanışa ve kurguya sahip olan oyunda zorlu engellerin üstesinden geliyor ve parkurları tamamlamaya çalışıyorsunuz. 7 büyülü dünyaya sahip olan oyunda dünyayı kurtarmak için mücadele ediyorsunuz. Nefes kesici bir deneyim sunan oyunda gizli eserleri açığa çıkarmalı ve dünyayı kurtarmalısınız. Büyük bir gizemi aydınlatmaya çalıştığınız oyunda karakterinizi iyi bir şekilde kontrol etmelisiniz. Ayrıca karakterinizi daha güçlü bir konuma da getirebileceğiniz oyunda stratejik bilginizi de iyi kullanmalısınız.

Boş vakitlerinizde oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda hoş bir atmosfer yer alıyor. Mistik ve gizemli bir atmosferde geçen oyunda tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Fin & Ancient Mystery, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. İnanılmaz bir deneyim sunan Fin & Ancient Mystery sizleri bekliyor.

Fin & Ancient Mystery oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fin & Ancient Mystery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu

Fin & Ancient Mystery, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu engellerle donatılmış olan oyunda becerilerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. 7 farklı büyülü dünyada geçen oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kendine has oynanışı ve kurgusuyla dikkatimizi çeken oyunda büyük bir gizemi aydınlatmak için mücadele ediyorsunuz. Karakterinizi iyi bir şekilde kontrol etmeli ve tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz.

Ayrıca karakterinizi daha güçlü bir konuma da getirebileceğiniz oyunda stratejik bilginizi de iyi kullanmalısınız.

Boş vakitlerinizde oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda hoş bir atmosfer yer alıyor. Mistik ve gizemli bir atmosferde geçen oyunda tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Basit kontrolleri ve kaliteli görselleriyle sürükleyici bir etki bırakan oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Fin & Ancient Mystery sizleri bekliyor.

Fin & Ancient Mystery oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harry Potter Hogwarts Mystery APK

    Harry Potter Hogwarts Mystery APK, Hogwarts büyücülük ve sihirbazlık okulunda geçen mobil rpg oyunu. Harry Potter oyunu Android için ücretsiz!
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.
  • Hidden Hotel: Miami Mystery

    Otelin gizemini çözün.
  • Tough Jumping 2

    Harika bir macera platform oyunu
  • Teslagrad

    Elektromanyetik güçlerin kilit rol oynadığı bulmaca macera oyunu
  • Fate of Nimi

    Eşsiz deneyim sunan bir platform oyunu
  • MagiCats Builder

    Zevkli deneyim sunan bir macera oyunu
  • Suzy Cube

    Kaleden kaçırılan hazineleri geri almak kolay olmayacak!