Final Cut: The True Escapade

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri araştırarak gizemli olayları aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Cinayetleri araştırıp sır perdelerini aralayacağınız ve macera dolu bir serüvene atılacağınız Final Cut: The True Escapade, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Çarpıcı grafikleri ve ürkütücü karakterleri ile oyunculara farklı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, çeşitli bulmacalar çözerek ve eşleştirmelere yaparak ipucu toplamaktır. İpuçlarından yola çıkarak şüphelilerin izini sürebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Esrarengiz şekilde öldürülen bir karakterin cesedini inceleyerek olayı araştırmalı ve cinayeti kimin işlediğini bulmalısınız. Ürpertici mekanlarda gizli nesneleri bulabileceğiniz ve ipuçları toplayarak katillerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı bulmaca ve eşleştirme bölümü yer almaktadır. Bu bölümlerde başarılı olarak çeşitli ödüllere ve ipuçlarına sahip olabilirsiniz. Böylece şüphelilerin izini bularak seviye atlayabilir ve farklı nesnelerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Final Cut: The True Escapade, sürükleyici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Final Cut: The True Escapade

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
811.1 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri araştırarak gizemli olayları aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edeilen Final Cut: The True Escapade, sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz ve katilin kim olduğunu bulabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, eşleştirmeler ve bulmacalar yaparak ipuçları kazanmak ve kayıp nesneleri bularak şüphelilerin izini sürmektir. Gizemli bir şekilde ortadan kaybolan karakteri arayarak cesede ulaşacak ve incelemeler yaparak katilin kim olduğunu bulacaksınız. Ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmalı ve çeşitli ipuçlarına ulaşarak doğru iz üstünde ilerlemelisiniz. İlginç tiplerle ve korkunç olaylarla karşılaşacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlerce gizli nesne ve onlarca farklı karakter yer almaktadır. Ayrıca birçok ürpertici mekan ve bu mekanlarda sayısız ipucu bulunmaktadır. Bulmacaları çözerek ipuçları kazanabilir ve katili bulabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Final Cut: The True Escapade, binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Final Cut: Fade to Black

    Ünlü film yıldızlarının yer aldığı macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Final Cut: Fame Fatale

    Macera dolu anlar yaşayabileceğiniz ve gizli nesneleri bularak katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Final Cut: Homage Collector's Edition

    Esrarengiz cinayetleri araştıracağınız macera dolu bir dedektiflik oyunu olarak göze çarpıyor.
  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • True Fear: Forsaken Souls I

    Sır perdelerini aralamaya çalışacağız.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.