FINAL FANTASY Record Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

FINAL FANTASY Record Keeper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Final Fantasy Record Keeper, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Sizi eski zamanlara götürüp nostalji yaptıracak bir oyun olduğunu söylemek mümkün.

Doksanlarda Final Fantasy oynadıysanız ve tekrardan bu oyuna el atmak istiyorsanız, DeNa tarafından geliştirilmiş olan Final Fantasy Record Keeper'e kesinlikle göz atmalısınız. Oyun geleneksel RPG sıra tabanlı savaş sistemini Puzzle and Dragon tarzı eşleme sistemi ile birleştiriyor.

Fakat bu sizi yanıltmasın zira oyunda kareleri eşle sistemi yerine 5 karakterli aktif zaman savaşları bulunuyor. Klasik Final Fantasy'de olduğu gibi karakterlere emirlerinizi veriyorsunuz. Örneğin saldırı, savunma, büyü kullanma gibi komutlar verebiliyorsunuz. Bu şekilde sıra tabanlı bir savaş yapmış oluyorsunuz.

Oyun Tyro adlı bir ana karakter ile başlıyor. Hikayeye göre büyük bir krallık uyum içerisinde yaşarken, bu uyumu ve barışı sağlayan çizimler solmaya ve karanlık yerini almaya başlıyor. Bu durumda yine dünyayı kurtarmak ve barışı sağlamak size kalıyor.

Özellikler:

  • Tutorial ile nasıl oynanacağını öğrenme.
  • Klasik Final Fantasy anlarını tekrar yaşama.
  • Zindanları tamamlayarak yeni karakterler açtırma.
  • Klasik Final Fantasy karakterleri ile kendi takımınızı oluşturma.
  • Aktif Savaş Sistemi ile savaşın gidişatını kontrol etme.
  • Klasik Final Fantasy silah ve ekipmanları.
  • Her hafta özel etkinlikler ve sınırlı sayıda ödüller.

Eğer siz de zamanında Final Fantasy oynadıysanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

FINAL FANTASY Record Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
37.8 MB DOSYA BOYUTU

FINAL FANTASY Record Keeper, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Final Fantasy Record Keeper, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur. Bugüne kadar yapılmış bütün Final Fantasy oyunlarına göndermeler içeren ve adeta bir en iyiler albümü niteliğinde olan oyun ile geçmişe yolculuk yapacaksınız.

Bütün Final Fantasy oyunlarındaki olaylar, karakterler ve diğer bütün şeylere dokunan ve bu oyunlardan size çeşitli anlar yaşatan bir oyun olan Final Fantasy Record Keeper ile nostalji yapabilecek ve doksanlara geri döneceksiniz.

Oyun klasik ve geleneksel Final Fantasy savaş sistemi ile oynanıyor diyebilirim. Aktif zaman savaşları sistemi olarak da bilinen bu sistemde bu aktif zaman metresinin dolmasını bekliyor ve ardından da karakterinizle saldırabiliyor, savunma yapabiliyor ve büyü yapabiliyorsunuz.

Oyunda savaş esnasında 5 farklı karakterle oynuyorsunuz. Yani aslında bugüne kadarki klasik Final Fantasy karakterleri ile kendi takımınızı oluşturabiliyorsunuz. Bunun için de yeni karakterleri zindan görevlerini tamamlayarak açtırabiliyorsunuz.

Oyunun hikayesine göre büyük bir krallık uyum içerisinde yaşıyor ve bu uyumu bazı sanatsal çizimlere borçlu. Fakat bir anda bu çizimler solmaya ve karanlık yerini almaya başlıyor. Siz de bu çizimlere tek tek girerek olayları yeniden yaşıyor ve dünyayı kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Yine klasik Final Fantasy silah ve ekipmanları da bu oyunda sizi bekliyor. Oyunu nasıl oynayacağınızı bilmiyorsanız da hiç sıkıntı değil çünkü oyunun başındaki tutorial size nasıl oynandığını gösteriyor.

Eğer siz de Final Fantasy hayranlarındansanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ)

    Square Enix Final Fantasy resmi lisanslı ARPG oyunu
  • FINAL FANTASY VIII Remastered

    FINAL FANTASY VIII Remastered, Android Google Play'de! 1999'da çıkış yapan popüler oyunun yenilenen grafikleriyle karşımızda.
  • MOBIUS FINAL FANTASY

    MOBIUS FINAL FANTASY mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA

    FINAL FANTASY serisinin efsanevi kahramanları ve kötü adamları bir araya geliyor.
  • Final Clash

    Final Clash: 3D Fantasy Game, Android cihazlarda oynanabilen, zorlu görevlerde mücadele etmek üzere kahramanlarınızı özenle seçeceğiniz bir tür rol yapma oyunudur.
  • FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

    Onlarca farklı savaş kahramanının yer aldığı benzersiz bir rol oyunudur.
  • Off Record: Final Interview

    Off Record: Final Interview, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.