FingerTrainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Parmakla halter kaldırmaya çalışıyorsunuz.

FingerTrainer, reflekslere dayalı spor oyunu. Parmaklarınızı seri şekilde kullanarak ağırlıkları kaldırmaya çalıştığınız oyunda zorluk seviyesi gittikçe yükselecek, tek parmak çalışmanız mümkün olmayacak. Android telefonunuzda spor oyunlarına yer veriyorsanız tavsiye ederim. Boş zamanlar için ideal ve her yerde rahatlıkla oynanabilecek bir oyun.

Görsel açıdan zayıf kalan ancak oynanış tarafında kalitesini gösteren ağırlık kaldırma oyununda parmaklarınızla halter kaldırma fantezisine giriyorsunuz. Ekrana seri dokunmanız kadar hangi noktadan dokunacağınızı bilmeniz de önemli. Başlangıçta elbette hafif kilo kaldırmanız isteniyor. İlerledikçe kilo eklenmesiyle halteri kaldırmak için ter dökmeye başlıyorsunuz. Bu noktada reflekslerinizin yanı sıra sabrınız ölçülmeye başlıyor.

Erkan Calp

FingerTrainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
59.1 MB DOSYA BOYUTU

Parmaklarınızı seri kullanarak halteri kaldırıp dengede tutmalısınız.

FingerTrainer, görsel açıdan zayıf olmasına karşın iPhone ve iPad’de oynadığım en zevkli spor oyunu. Parmakları seri şekilde kullanarak ağırlık kaldırmaya dayalı oyunda refleks, sabır ve odaklanmada ne kadar iyi olduğunuz ölçülüyor. Spor oyunlarını seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Hem ücretsiz ve de ufak boyutlu!

iOS platformunda reflekslere dayalı spor oyunu olarak karşımıza çıkan FingerTrainer’da fitness salonlarında muhtemelen rastlamadığınız bir hareketi yapmanız isteniyor. Sadece parmaklarınızla kilolarca ağırlıkta halterleri kaldırmaya çalışıyorsunuz. Halteri kaldırıp düz pozisyonda tutmak bir yana çizginin üzerinde dengede kalmayı başarmak oldukça güç. Seviye atladıkça haltere eklenen kilolar da zorluk seviyesini tepe noktaya taşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Crystalrect

    Refleksleri coşturan süper zor platform oyunu
  • SSR - Super Speed Runner

    Son derece zorlu platform oyunu
  • Lost Sphere

    Küreyi dengede tutarak hedef noktaya ulaştırmalısınız.
  • Box Boss!

    Kutulardan kaçmak için reflekslerinizi konuşturun.
  • Roller Coaster

    Refleksleri coşturan süper eğlenceli arcade oyun
  • Karl2

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz mükemmel bir mobil oyun