FishIsland: Fishing Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı balığın yer aldığı sonsuz bir platformda avlanarak para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.

Farklı avlana yöntemlerini deneyerek birbirinden güzel yüzlerce balığı yakalayabileceğiniz ve kendi akvaryumunuzu oluşturabileceğiniz FishIsland: Fishing Paradise, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kolay kontrolleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, çeşitli av yöntemlerinden faydalanarak farklı balıklar avlamak ve görevleri tamamlayarak yeni balık türlerinin kilidini açmaktır. Karakterinizi ve avda kullanacağınız malzemeleri seçerek oyuna başlayabilir ve maksimum sayıda balık tutmak için mücadele verebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu av bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda balıkları avlarken kullanabileceğiniz mızrak, olta, kanca, ağ, kuş, silah ve daha onlarca farklı malzeme yer almaktadır. Ayrıca farklı özelliklere sahip birçok avcı karakteri bulunmaktadır. Dilediğiniz karakteri ve av malzemesini seçerek balıkları yakalayabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Spor oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan FishIsland: Fishing Paradise, 500 binden fazla oyuncunun beğenisini kazanmış kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

FishIsland: Fishing Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
2.02 GB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı balığın yer aldığı sonsuz bir platformda avlanarak para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güzel yüzlerce balık türünü avlayarak kendi akvaryumunuzu kurabileceğiniz ve farklı avlanma yöntemleri kullanabileceğiniz FishIsland: Fishing Paradise, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, mızrak ve silah gibi çeşitli silahlardan faydalanarak farklı balık türleri avlamak ve görevleri tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmaktır. Oyunda balıkların yanı sıra ejderha, melek, şeytan, tek boynuzlu at ve daha yüzlerce efsanevi ruhu yakalamak içinde mücadele edeceksiniz. Balık ve ruhları avladıkça para kazanabilir ve yeni türlere ulaşabilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde uskumru, sazan, köpek balığı, yunus, balina, melek balığı ve daha yüzlerce farklı balık türü bulunmaktadır. Ayrıca mızrak, kuş, silah, ağ ve birçok farklı av malzemesi yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz FishIsland: Fishing Paradise, ücretsiz oyunlar arasında bulunan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Fishing 2019

    Gerçekçi bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Gangster Paradise

    Çete kuracağız.
  • Idle Fishing Empire

    Farklı balık türleri yakalamaya çalışacağız.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dynamite Fishing

    İlginç yöntemlerle balık avlamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • 2048 HamsLAND-Hamster Paradise

    Hamster figürlerinin yer aldığı eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Super Dynamite Fishing

    Dinamitle balık avına çıkacağınız ve denizdeki tüm balıkları yakalamak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.