Fitify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME

Fitify Android uygulaması tüm vücut egzersizleri (videolu) ve fitness planları sunuyor.

Fitify, kilo vermek, yağ yakmak, kas yapmak/güç kazanmak için eksiksiz bir antrenman uygulaması. Evde ekipmanlı-ekipmansız yapılabilen 850’den fazla egzersizi videolu olarak sunuyor. 5 milyonu aşkın kişinin kullandığı fitness uygulaması Fitify sayesinde günlük antrenmanlarınız her zaman yeni, eğlenceli ve verimli olacak!

Hem ekipmansız hem de de ekipmanlı (direnç bandı, kettlebell, TRX, jimnastik topu, sağlık topu, bosu, dambıl, halter, köpük rulo, barfiks demiri vs.) her yerde yapabileceğiniz yüzlerce egzersiz videosunu izleyerek hedefinize ulaşın. Seviyeniz, hedefiniz ve zamanınıza uygun özel eğitim planları alın. 20’den fazla önceden hazırlanmış antrenman arasından vücut bölgesi, eğitim türü ve süresine göre istediğinizi seçin. 15’den fazla önceden hazırlanmış dinlenme seansı (esneme, yoga, masaj rulosu dersleri) arasından seçin yapın. HD kalitede egzersiz videolarını cihazınıza indirerek internetin olmadığı yerlerde de antrenmanınızı sürdürün.

Fitify, antrenman ve dinleme seanslarıyla dolu haftalık eğitim planları sunar. Antrenmanları 15 - 25 dakika içinde tamamlayabilirsiniz. Geçmiş, ilerleyişinizi görmenizi sağlar, hedefinize ne kadar yaklaştığınızı görüp motive olursunuz.

Erkan Calp

Fitify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
126.3 MB DOSYA BOYUTU

Fitify: Spor aletleri kullanmadan da yapılabilen egzersizleri videolu olarak sunuyor.

Fitify, 5 milyondan fazla kişinin kullandığı spor uygulaması. Erkek ve kadınların ekipmanla-ekipmansız evde yapabilecekleri tüm vücudu çalıştıran egzersizler sunuyor. Kilo vermek, yağ yakmak, kaslarınızı ortaya çıkarmak… Hedefiniz ne olursa olsun Fitify yanınızda!

850’den fazla egzersizin yer aldığı bu antrenman uygulaması sayesinde günlük antrenmanlarınız her zaman yeni, eğlenceli ve verimli. Düzeyinize, hedefinize ve zamanınıza uygun, 15-25 dakikada tamamlayabileceğiniz özel fitness planları çıkartıyor. Antrenmanları vücut bölgesi, eğitim türü ve süre bazında filtreleyebiliyorsunuz. Egzersizler videolu olarak gösteriliyor, egzersiz videolarını mobil cihazınıza indirerek internete erişiminizin olmadığı zamanlarda da antrenmanınızı kaçırmıyorsunuz.

Spor aletleri olmadan ve spor aletleriyle evde yapılabilecek harika egzersizler içeren Fitify, 2019’un en iyi uygulamaları arasında, ücretsiz ve Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Tone It Up

    Kadınlara özel en iyi fitness uygulaması
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • MuscleWiki APK

    MuscleWiki APK, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz fitness uygulamaları arasında yerini alıyor. Seviyenizi belirleyin, çalışma programı seçin ve hareketleri uygulayın!