Five Heroes: The King's War

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Rol dünyasına adım atacağız.

Mobil platformlar arasında yer alan Five Heroes: The King's War ile aksiyon dolu rol savaşlarına katılacağız. Android ve İOS platformunda rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olaran indirilip oynanabilen yapımda basit arayüzlerin yanı sıra basit içerikler yer alıyor. Gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile mücadele edeceğimiz yapımda birbirinden farklı savaşlara dahil olacağız.

Benzersiz kahramanların yer aldığı yapımda oyuncular görevleri başararak seviyeleri tamamlamaya ve daha güçlü bir karakter olmak için ter dökecekler. İki farklı mobil platformlarda tamamen ücretsiz olarak yayınlanan yapımda bir ordu toplayacak, yeni bir kahraman geliştirecek ve engin toprakları keşfederek düşmanları temizlemeye çalışacağız.

Google Play’de 4.3 gibi bir incelemeye sahip olan Five Heroes: The King's War 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Five Heroes: The King's War

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
503.7 MB DOSYA BOYUTU

Rol dünyasına adım atacağız.

Banditos Studio imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak hem Android hem de İOS platformu oyuncularına sunulan Five Heroes: The King's War bir rol oyunudur.

Oyuncuları gerçek zamanlı olarak karşı karşıya getiren Five Heroes: The King's War oldukça basit arayüzlere sahip ve aksiyon dolu bir oyun olarak yayınlanmıştı. İki farklı mobil paltformda tamamen ücretsiz olarak oyuncuların beenisine sunulan yapımda farklı karakterler yer alacak. Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağımız oyunda yeni bir karakter geliştirecek, yeni topraklar keşfedecek ve oraları fethetmeye çalışacağız.

Oyuncular karakterleri liderliğinde yeni bir ordu kurarak engin diyarları düşmanlardan temizlemeye çalışacak ve bu uğur için mücadele edebilecekler. İki farklı mobil platformda 100 binden fazla kişi tarafından oynanan Five Heroes: The King's War kitlesini de artırmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Homeless Demon King

    Sürükleyici bir hikâye de birbirinden farklı tehlikeler ile mücadele edeceğiz.
  • King's Raid

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Be The King: Palace Game

    Çin dünyasına adım atacağız.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.