Flaming Ring

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken keyifli bir bulmaca oyunu

Flaming Ring, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir kurguya sahip olan oyunda keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınıza meydan okuyup evrenin sınırlarını keşfedebileceğiniz bir mobil oyun olma özelliği taşıyan Flaming Ring, rakiplerinin halkalarını ele geçirmeye dayalı bir oyundur. Stratejik hamleler yaparak ilerlemeniz gereken oyunda zekanızı kullanıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olan Flaming Ring, zorlu bölümleriyle de dikkat çekiyor. Oyunda 200'den fazla zorlu bölüm yer alıyor. Liderlik tablosuna da sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik koltuğuna oturmaya çalışıyorsunuz. Öğrenmesi de oldukça kolay olan oyunda keyifli bir deneyim yaşayabildiğinizi de söyleyebilirim. Işıklı grafikleri ve sürükleyici kurgusuyla Flaming Ring sizleri bekliyor.

Flaming Ring oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flaming Ring

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Keyifli bir deneyim sunan bulmaca oyunu

Flaming Ring, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir bulmaca oyunudur. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun olma özelliği taşıyan Flaming Ring'de zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir mobil oyun olan Flaming Ring, 200'den fazla zorlu bölümüyle ön plana çıkıyor. Fütüristik grafiklerin ve atmosferin yer aldığı oyunda stratejik hamleler yaparak rakiplerinizin halkalarını ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Son derece dikkatli ilerlemeniz gereken oyunda zekanızı sonuna kadar sınıyorsunuz. Liderlik tablosuna da sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik koltuğuna oturmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir öğrenme aşaması bulunan oyunda keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Sürükleyici kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Flaming Ring sizleri bekliyor. Eğer farklı bulmaca oyunlarını seviyorsanız Flaming Ring tam size göre.

Flaming Ring oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Ring Toss & World Tour

    Ring Toss & World Tour, Android tabanlı mobil cihazlardan oynanabilen ve oturduğunuz yerden bulmaca çözerek dünyayı dolaşmanızı sağlayan bir mobil bulmaca oyunudur.
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu