Flamingio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

Flamingio uygulaması ile profesyonel tasarımcıları bularak eviniz veya ofisinizi yeniden dizayn edebilirsiniz.

Flamingio uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan ev, ofis ve diğer mekanlarınızı baştan yaratabileceğiniz profesyonellere ulaşabilirsiniz.

Ev, ofis veya evinizin odalarına yeni bir hava katmak istiyorsanız, yaratıcı fikirleriniz varsa ya da bu işi uzmanına bırakmak istiyorsanız Flamingio uygulaması tam size göre. Yaratıcı fikirleri gerçeğe dönüştürmenizde size büyük kolaylık sağlayan uygulamada tasarımcılar, mobilya ve dekorasyon firmalarına ulaşarak hayalinizdeki ortamı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Profesyonel hizmet almak istiyorum ya da bir ürün aramak istiyorum bölümlerini kullanabileceğiniz Flamingio uygulamasında, dilerseniz bir profesyonele danışabiliyor dilerseniz de hayalinizdeki ürünü bularak kendi tasarımlarınızı oluşturabiliyorsunuz. Hem hayalinize kavuşabileceğiniz hem de bütçenize uygun bir hizmet alabileceğiniz Flamingio uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Flamingio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Evinizde veya ofisinizde yeni tasarım fikirleriniz varsa, Flamingio uygulaması üzerinden profesyonel tasarımcılarla iletişim kurabilirsiniz.

Flamingio uygulaması, hayalinizdeki tasarımları gerçeğe dönüştürebileceğiniz uzman kişilere iOS cihazlarınızdan ulaşabilmenizi sağlıyor.

Yaşadığınız evin tamamında, ofisinizde ya da evinizin belirli bölümlerinde hayal ettiğiniz bir düzen ve tasarım istiyorsanız, bu işi hakkıyla yapan kişilerle iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Gösterişli bir mekan, sade ve modern bir mekan ya da hayalinizdeki düzen her neyse onu gerçeğe dönüştürmenizi mümkün kılan Flamingio uygulaması, alanında uzman kişilerle sizi bir araya getiriyor. Tasarımcılar, mobilya firmaları ve dekorasyon firmalarının yer aldığı platformda, bulunduğunuz şehirde hizmet veren profilleri anında görüntüleyebiliyorsunuz.

Evinize ya da ofisinize yeni bir soluk katacak fikirleriniz varsa ve bu işi kendi başınıza yapmak istiyorsanız, çeşitli eşya ve objeleri kendiniz seçmek istiyor olabilirsiniz. Birbirinden hoş ve şık aksesuarlar ve eşyaların yer aldığı mağaza bölümünü de sizlere sunan Flamingio uygulamasında, hayalini kurduğunuz tasarımı kendi imzanızla oluşturabilirsiniz. Eğer siz de bu tarz bir girişimde bulunmak ve profesyonel destek almak istiyorsanız, Flamingio uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • Biis

    Biis uygulamasında, birçok alanda kısa süreli iş ilanlarına ulaşarak para kazanabilirsiniz.
  • TeamGram

    TeamGram uygulamasıyla şirketinizdeki işlerin yönetimini etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Microsoft Power BI

    Microsoft Power BI uygulamasıyla önemli verilerinize dilediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.
  • Microsoft SharePoint

    Microsoft SharePoint uygulamasında işinizle ilgili bilgilere ve süreçlere mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • TBB Mesleki Dayanışma

    TBB Mesleki Dayanışma uygulaması ile avukatlar, meslektaşlarıyla danışma ve destek imkanına sahip olabiliyorlar.
  • Teksan App

    Teksan App uygulamasında mühendislik hesaplamalarında işinize yarayacak birçok faydalı araca ulaşabilirsiniz.
  • Uzmani.kim

    Uzmani.kim uygulaması, ihtiyaç duyduğunuz alanlarda hizmet veren uzman kişilerle iletişime geçebilmenizi sağlıyor.