Flank Esports

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.

Flank EsportsLeague of Legends, CS: GO gibi popüler, ödüllü e-spor turnuvalarını telefonunuzdan takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir mobil uygulama. Favori e-spor takımınızın maçlarını, maç sonuçlarını ve takım haberlerini telefondan alabileceğiniz Türkçe bir uygulama arıyorsanız tavsiye ederim.

Genç profesyonel oyuncuların katıldığı e-spor karşılaşmalarını mobilden takip etme şansı veren kaliteli çok uygulama yok. Hem web hem de mobil platform üzerinden e-spor hayranlarına hizmet veren Flank Esports’un uygulaması oldukça başarılı. Güncel e-spor haberleri, e-spor maçları (gelecek maçlar ve biten maçlar ayrı gösteriliyor), maç özetlerini bir arada sunan e-spor uygulaması, gerçek zamanlı analizler de sunuyor.

Flank Esports’da puan kazanma şansına da sahipsiniz. E-spor maç sonuçlarını doğru tahmin ederek kazandığınız Flank puanları ile mağazadan çeşitli hediyeler alabiliyorsunuz ancak çekiliş sonucunu beklemeniz gerekiyor. Puan sistemi ise şöyle: Tahmin ettiğiniz her maç için 10 Flank puan, doğru tahmin için 20 Flank puan, yanlış tahmin için -10 Flank puan, maç berabere sonuçlanırsa 10 Flank puan iade ediliyor.

Erkan Calp

Flank Esports

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin, e-spor haberlerini takip edin.

Flank Esports, dünya genelinde ilgi gören e-spor maçlarını (League of Legends, CS: GO) telefonunuzdan canlı takip etmenize izin veriyor. Favori takımınızın e-spor maçlarını canlı izleyebileceğiniz, güncel e-spor haberlerini takip edebileceğiniz, maç analizlerine ulaşabileceğiniz Türkçe e-spor uygulaması arıyorsanız öneririm.

Para ödüllü nefes kesen e-spor turnuvalarını mobilden takip edebileceğiniz en iyi uygulama diyebilirim. LoL, CS: GO gibi dünyanın dört bir yanından katılan pro oyuncuların e-spor maçlarını iPhone/iPad’inizden canlı olarak izlemek dışında doğru maç tahmininde bulunarak puan kazanıp puanlarınızla çeşitli hediyeler (çekilişle) alabiliyorsunuz.

Gelecek ve oynanmış e-spor maçlarını ayrı olarak gösteren, gerçek zamanlı analizler sunan, editörlerden özel videolar içeren zengin içerikli bir e spor uygulaması Flank Esports. E-spor ile ilgileniyorsanız, hemen telefon/tabletinize ücretsiz indirin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.
  • Yarımada İzmir

    Yarımada İzmir uygulaması ile İzmir yarımadasındaki gezilecek ve görülecek yerleri keşfedebilirsiniz.
  • Vfit

    Spor yaptığınız süre boyunca tüm sağlık verilerinizi Vfit uygulamasıyla kaydedebilirsiniz.