Flank That Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

Tank savaşları yaparak keyifli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz Flank That Tank, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve heyecan dolu tank savaşlarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadar da etkileyici grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, tankınızı seçerek savaş alanındaki diğer tankları etkisiz hale getirmektir. Kolay kontrolü sayesinde zorlanmadan oynayabilir ve tankınızla karşınıza çıkan her şeyi kırıp geçebilirsiniz. Nişan aldıktan sonra ekranın üzerine dokunarak tanklara ateş edebilirsiniz. Beş farklı zorluk derecesinden dilediğinizi seçebilir ve tecrübe kazandıkça en zor modda oynayabilirsiniz.

Macera ve aksiyon dolu tank savaşlarının sahne aldığı bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçirebilir ve yeni bir savaş deneyimi edinebilirsiniz. Size verilen görevleri tamamlayarak puanlar toplayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca kazandığınız puanları kullanarak tankınızı güçlendirebilir ve farklı bombalar atabilirsiniz.

Binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan Flank That Tank, heyecan dolu tank savaşları yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Flank That Tank

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
8.7 MB DOSYA BOYUTU

Tank savaşları yaparak keyifli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından oynanan Flank That Tank, tanklarla savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda asıl amaç, savaş tankınızla birlikte heyecan dolu bir yolculuğa çıkarak karşınıza çıkan düşman tanklarını yok etmektir. Basit kontrolleri ile sorun yaşamadan oynayabilir ve tankınızı dilediğiniz gibi yönlendirerek size saldıran tankları bombalayabilirsiniz. Düşman tanklarını vurmak için nişan alıp ekrana dokunmanız yeterlidir. Toplamda beş farklı zorluk seviyesi bulunmaktadır. Oyuna kolay modda başlayabilir, alıştıkça zor seviyelere geçiş yapabilirsiniz.

Aksiyon dolu tank savaşlarının yer aldığı bu oyun ile karşınıza çıkan tankları etkisiz hale getirmeli ve size verilen görevleri yerine getirmelisiniz. Bu sayede puanlar toplayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Ayrıca topladığınız puanları kullanarak tanklarınızı geliştirebilir ve farklı tanklar alabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da rahatlıkla oynayabileceğiniz Flank That Tank, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Block Blast

    Tank Block Blast Android Oyunu İndir: Bu tank oyununda düşmanınız küpler
  • Block Tank Wars 3

    Tank savaşlarına nefessiz gireceğiz.
  • Tank Firing

    Helikopter vuracağız.
  • Rookie Tank-Hero

    Aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz bu oyun ile sıra dışı tank savaşları sizleri bekliyor.
  • PvPets: Tank Battle Royale

    Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • US Conflict

    Gerçek zamanlı tank savaşlarına katılacağız.
  • Armor Age: Tank Wars

    PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.
  • That Level Again 4

    Farklı bulmacaları tamamlayacağız.