Flappy Dunk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

Flappy Dunk, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zıplamaya dayalı beceri oyunu.

Flappy Dunk, basit görsel ve oynanış sunmasına rağmen bağımlılık yapan Android oyunları arasında. Zaman geçirmek, kafa dağıtmak için harika bir oyun. Tek dokunuş kontrol mekanizmasıyla da mekan fark etmeksizin her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz türde. Beceri gerektiren bu oyunda amaç; topu çemberden geçirmek. Kolay gözüküyor değil mi?

Oyunda puan toplamak için basketbol topunu mümkün olduğunca fazla sayıda çemberden geçirmeniz gerekiyor. Oyunun bir sonu yok, biriyle kapışmıyorsunuz; tek rakibiniz kendiniz. Basketbol topunu zıplatmak için ekrana sıklıkla dokunuyorsunuz. Çembere yaklaştığınızda da son dokunuşu yapıyorsunuz. Yalnız topun çemberden geçmesi için zamanlamanızın harika olması gerekiyor. Top çemberin köşelerine değip düşerse kaldığınız yerden değil, sil baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Flappy Dunk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Flappy Dunk, basketbol topunu çemberlerden geçirmeye çalıştığınız beceri oyunu.

Flappy Dunk, tek dokunuş kontrolleriyle her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz, dilediğiniz zaman yarıda kesebileceğiniz türde beceri gerektiren iPhone ve iPad uyumlu kaliteli bir oyun.

Basketbol topunu çemberlerden geçirerek puan toplama amaçlı refleks oyununda sonsuz oynanış hakim. Başlarda sabit duran, puan almaya başladıkça hareketlenmeye başlayan çemberlerle aranızda hiçbir engel yok. Basket topunu sürekli zıplatarak ilerliyorsunuz. Çemberin yakınına gelmeden aranızdaki mesafeyi ölçüp son dokunuşu ona göre yapmanız gerekiyor. Aksi halde çemberin köşesinden kayıp sonsuzluğa gidiyorsunuz. Hata yapma lüksünüz yok.

Oyunda meydan okuma, süreye karşı vs. hiçbir mod yok. Her defasında kendi rekorunuzu kırmak için uğraş veriyorsunuz. Tabii ki skorunuzu arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla paylaşıp onlara çağrıda bulunabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dunk Nation : Flappy Basketball

    Pota karşında, top avucunda. Hadi basketleri sırala ve puanları kap.
  • Flappy Bird APK

    Flappy Bird APK, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir beceri oyunudur.
  • Flappy Golf

    Flappy Golf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Flappy Parrot

    Flappy Parrot, Android cihazlarınız üzerinde Flappy Bird yerine oynayabileceğiniz alternatif ve ücretsiz oyunlardan bir tanesidir.
  • Helix Dunk

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flipper Dunk

    Sürükleyici bir beceri oyunu
  • Flappy Golf 2

    Flappy Golf 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Dunk Line

    Bu basketbol oyununda pota sürekli yer değiştiriyor.