Flick Soccer Brazil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.

Flick Soccer Brazil, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz çok eğlenceli bir futbol oyunu. Aslında orijinal olarak Flick Soccer oyunu bulunan yapımcılar, dünya kupası hatrına bu oyunu çıkarmışlar ve çok da iyi yapmışlar.

Aslında maç yapmaktan çok şut atmaya yönelik bir yapıya sahip olan oyunun dünya kupası versiyonu da çok eğlenceli olmuş. Zaten kupa başladıktan sonra bu tür oyunlar popüler olmaya başladı. Siz de bu oyunlar kupa ruhunu kendi başınıza da devam ettirebilirsiniz.

Eğlenceli oyun yapısı ve görsel efektleri ile gerçekten denenmeyi hakeden bu oyunda amacınız topu kaleye sokmak. Fakat bu o kadar da kolay değil, zira önünüzde kurulan barajları geçmeye çalışıyorsunuz. Penaltıdan çok frikik gibi vuruşlar yaptığınız oyunda sürekli yer değiştirdiğiniz için monotona bağlamıyor.

Ayrıca altın madalyalar kazanmaya çalışacağınız oyunda plaj futbolu ve kadınlarla oynama seçenekleri de mevcut. Eğer siz de dünya kupası heyecanını cebinizde yaşamak istiyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Flick Soccer Brazil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME

Futbol meraklılarına hitap eden ve eğlenceli yapısıyla dikkat çekmeyi başaran Flick Soccer Brazil ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Flick Soccer Brazil ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir futbol oyunudur. Fakat futbol oyunu olmasına rağmen maç yapmak yerine daha çok şut çekme üzerinde yoğunlaşan bir yapıya sahip.

Dünya Kupası başladıktan sonra bu tarz oyunlar giderek daha popüler hale geldi ve futbolseverler maç aralarını dolduracak keyifli bir alternatif bulmuş oldu. Yapımcılar da boş durmayarak sürekli futbola dayalı oyunlar tasarlamakta. Flick Soccer Brazil bu düşüncenin ürünlerinden bir tanesi. Son derece keyifli yapısı, dinamikleri ve görsel efektleriyle oyunseverleri etkilemeyi başaran Flick Soccer Brazil'de topun başına geçiyor ve ağları havalandırmaya çalışıyoruz.

Bu hiç de kolay olmuyor çünkü kalenin önünde barajlar kuruluyor. Topu göndermemiz gereken nokta ise zaman zaman bu barajın arkasında kalarak bize zor anlar yaşatıyor. Futbol atmosferini iyi bir şekilde yansıtan oyunda farklı takımlar mevcut. Sürekli olarak değişen şut çekme noktası oyunun tekdüze hale gelmesine engel oluyor.

Eğer siz de futbol oyunlarından hoşlanıyor ve Dünya Kupası heyecanını derinden yaşamak istiyorsanız Flick Soccer Brazil'i mutlaka oynamalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.
  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer France 2016

    Flick Soccer France 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer 17

    Flick Soccer 17, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz serbest vuruş oyunları arasında.
  • Flick Soccer 15

    Flick Soccer 15, Android ve iOS platformlarında yeni çıkan eğlenceli ve mükemmel grafiklere sahip olan bir frikik atma oyunu.
  • Football Gala Brazil

    Football Gala Brazil ile Dünya Kupası şöleni cebinizde.
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.