Flip Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Flip Stack, blokları kaydırarak kule oluşturmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Flip Stack, konsantrasyon, sabır, beceri gerektiren blok dizme oyunlarından keyif alıyorsanız hoşunuza gidecek bir yapım. Benzerlerinden biraz farklı oynanış sunan yapım, her yaştan kişinin ilgisini çekecek görsel çizgilerine sahip. Boş zamanlarda Android telefonunuzda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu.

Oyunu ilk gördüğümde Android platformundaki onlarca renkli blok dizme oyunundan farksız olduğu hissine kapıldım ancak oynamaya başladığımda çok daha zor bir oyunla karşılaştım. Normalde hareketli olan, ekranın belli noktalarından çıkan blokları tek dokunuşla durdurarak ilerlemeye dayanan kule kurma oyunlarından farklı olduğunu gördüm. Oyunda puan toplayabilmek için sabit duran blokları kaydırarak temelin üzerine oturmanız gerekiyor. Blok ile temel arasındaki mesafeyi, hızı ve yönü hesaplamadan gelişigüzel kaydırarak fırlattığınız taktirde birkaç bloktan sonra çöküş anını izliyorsunuz.

Hassas el ayarı isteyen kule yapma oyununda üst üste başarılı üç dizme gerçekleştirdiğinizde yeni blokların kilidini açmanızı sağlayan bir jeton kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

Flip Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Flip Stack, kaydırarak oynanan eğlenceli blok dizme oyunu.

Flip Stack, diğer blok dizme oyunlarının aksine kaydırarak oynanan, daha fazla dikkat isteyen beceri oyunu. Süre sınırı olmadığından acele etmeden, ince bir hesaplama yaparak blokları dizip kulenizi oluşturmanız gerekiyor. Vaktin geçmek bilmediği durumlarda açı oynanabilecek ideal oyunlar arasında.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan Flip Stack’i benzerlerinden ayıran nokta blokları dizme şekliniz. Sabit duran blokları kaydırarak temelin üzerine oturmasını sağlıyorsunuz. Farklı yönlerde çıkan bloklar hareketli olmadığından zamanlamadan ziyade hesaplama önem arz ediyor. Blokla temel arasındaki boşluğa bakıp ona göre fazla ya da az kaydırma yapıyorsunuz. Bu şekilde en az üç bloğu üst üste dizmeyi başarırsanız jeton kazanıyorsunuz. Jetonları yeni bölümleri açmak için kullanıyorsunuz.

Kaydırmaya dayanan arcade oyunu, basit ve eğlenceli oynanış sunmasıyla her yaştan kişiye hitap ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Stack

    Beat Stack, üst taraftan gelen blokları hızlı bir şekilde renklerine göre ayırmanızı isteyen bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Stack

    Stack, blok yığını oluşturmaya çalıştığınız bir Ketchapp oyunu.
  • Monster Stack 2

    Monster Stack 2, canavarları üst üste dengede tutmanız gereken bir Android oyunu.
  • Sliced: Zigzag Stack

    Sliced: Zigzag Stack, size verilen blokları istenilen bölümlerden geçirmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Throw Stack

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Stack Jump

    Zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle eşsiz bir beceri oyunu
  • Juicy Stack

    Zevkli bir bulmaca oyunu