Flip : Surfing Colors

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda kaykay sürmeye ne dersiniz?

Dünyaca ünlü şehirlerde kaykay sürme fırsatı sunan Flip: Surfing Colors ile heyecan dolu bir yarışa hazır olun. Kaykayınızı keyifle kullanabileceğiniz bu oyunda, renkli ve eğlenceli yollarda ilerlerken, görevleri tamamlamak için gerekli parçaları toplamalısınız.

Dünyanın en görkemli şehirlerinden esinlenerek hazırlanan fantastik tema tasarımları oldukça dikkat çekicidir. Güçlü grafikleri ve keskin renk blokları ile göz kamaştıran bir özelliğe sahiptir.  

Salzburg, Kahire, Venedik, Kyoto, Santorini ve daha birçok farklı şehirde kaykayınızla engelleri aşarak, çeşitli ödüllere ulaşabilirsiniz. Oyun içerisinde 4 farklı karakter ve birbirinden güzel onlarca kaykay yer almaktadır. Elmas toplayarak ve gerekli mesafeyi kat ederek, yeni karakter ve kaykayların kilidini açabilirsiniz. Zorlu parkurlarda yapmanız gereken şey, engelleri aşarak elmas ve puanları toplamaktır. Kaykayınızla hızla ilerlerken akrobatik hareketler yapabilir, havada taklalar atabilir ve turbo özelliğini kullanabilirsiniz.

Mobil platformda ücretsiz olarak sizlere sunulan ve 1 milyondan fazla oyuncuyu cezbeden Flip: Surfing Colors, Android ve İOS sürümleri ile gitgide daha fazla oyun sever tarafından talep edilmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Flip : Surfing Colors

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Zorlu parkurlarda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.

Android ve İOS sürümleri ile mobil oyun dünyasında yerini alan Flip: Surfing Colors, heyecan dolu kaykay sürüşleri ile göz kamaştırıyor. Rengarenk yollarda kaykayınız ile keyifli bir yolculuğa çıkarak, sörfün doruklarına ulaşabilirsiniz.

Venedik, Santorini, Salzburg, Kyoto, Kahire gibi dünyaca ünlü şehirlerden ilham alınarak tasarlanan rengarenk temaların yer aldığı bu oyunda, kaykayınız ile zorlu yollarda sörf yapabilirsiniz. Toplamda 4 farklı karakter ve birbirinden şık onlarca kaykay bulunmaktadır. Yeni kaykay ve karakterlerin kilidini açmak için belirli bir mesafe boyunca ilerlemeniz gerekmektedir. Ayrıca toplayacağınız elmaslar sayesinde de yeni karakterlere ulaşmanız da mümkün.

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda kaykayınızla ilerleyerek elmas toplayabilir ve size verilen görevleri tamamlamak için gereken parçalara ulaşabilirsiniz. Kaykayınızla ilerlerken akrobatik ve gösterişli hareketler yapabilirsiniz. Ayrıca havadayken taklalar atabilir ve gerektiğinde turbo kullanabilirsiniz.

Yüz binlerce kişi tarafından sevilerek oynanan ve ücretsiz olarak sizlerin hizmetine sunulan Flip: Surfing Colors, mobil oyun platformunda kaykay oyunları arasında oldukça ün kazanmış bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Universe Surfing

    Uzayda yolculuk yaparak çeşitli gezegenler keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Flip Rush

    Platformda ilerlemeye çalışacağız.
  • Flip Runner

    Akrobatik atlayışlar gerçekleştireceğiz.
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.