Flip The Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Flip The Rocket, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. 111Percent firmasının keyifli oyunlarının arasına yeni dahil olan Flip The Rocket ile yine telefonların başına kitleniyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyun olan oyunda yükseklere çıkmaya çalışıyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşarak becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Kaliteli görselleri ve keyifli kurgusuyla dikkat çeken oyunda engellerden kaçmak için reflekslerinizi sonuna kadar kullanıyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Flip The Rocket  oyununun müptelası olabileceğinizi de söyleyebilirim. Eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz oyunda birbirinden farklı roketleri de kontrol edebiliyorsunuz. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda roketi döndürerek ya da sağa ve sola götürerek ilerlemeye çalışıyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Flip The Rocket tam size göre.

Flip The Rocket oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flip The Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

Flip The Rocket, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Müptelası olabileceğiniz bir oynanışa ve kurguya sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz yapyeni bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Flip The Rocket, oyunlarıyla bizleri telefonlara bağlayan 111Percent'in yeni oyunudur. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda kaliteli görseller yer alıyor. Keyifli zamanlar geçirmek için tercih edebileceğiniz oyunda reflekslerinizi de sonuna kadar sınayabiliyorsunuz. Yukarı doğru tırmanan bir roketi kontrol ettiğiniz oyunda eğlenceli anlar yaşayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyun olan oyunda yükseklere çıkmaya çalışıyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Flip The Rocket  oyununun müptelası olabileceğinizi de söyleyebilirim.Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda roketi döndürerek ya da sağa ve sola götürerek ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Flip The Rocket oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket Valley Tycoon

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Rocket Sling

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu