FLO Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Top oyunları arasında en ilginci

FLO Game, refleksleri test eden arcade oyunu. Dağlar üzerinde hızla yuvarlanan topu kontrol ettiğimiz oyunda yer çekimine meydan okumamız isteniyor. Atmosferin sürekli değiştiği, animasyonlar ve görsel efektlerin öne çıktığı farklı bir arcade oyun bizlerle.

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemine sahip oyunda hızını ayarlayamadığımız yer çekimine karşı gelen bir topu yönetiyoruz. Top genellikle tepelerin üzerinde son hız kendiliğinden yuvarlanıyor ancak zaman zaman çıkan mayınları atlatmak için dağın içinden geçmemiz gerekiyor. Topun yukarıya çıkmasını veya inmesini ekrana basit dokunuş hareketiyle sağlayabiliyoruz. Mayınlar oyun boyunca karşımıza çıkan tek engel. İrili ufaklı mayınların olduğu bölgeye geldiğimiz vakit arkamızdan siyah bulutlar takip etmeye başlıyor. Bu noktada başka bir mayına denk gelirsek hızımız düşüyor ve kara bulutlar bizi içine geçiyor; dolayısıyla da oyuna veda ediyoruz.

Erkan Calp

FLO Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
73.2 MB DOSYA BOYUTU

İlginç bir top oyunu

FLO Game, mobil platformdaki top oyunları arasında en ilginci. Dinamik atmosferi, yerçekimine karşı koymaya zorlayan oynanışı, görsel efektleri, yumuşak animasyonları, kolay kontrol sistemi ile dikkat çeken arcade oyunda tepeler üzerinde yuvarlanan topu mümkün olan en uzun mesafeye taşımaya çalışıyoruz.

Renklerin sürekli değiştiği arcade oyunda dağlar üzerinde hızla yuvarlanarak ilerleyen, durdurulamayan bir topu kontrol ediyoruz. Oyunda amaç; mayınlara basmadan mümkün olan en uzun mesafeye yuvarlanmak. Tek dokunuşumuzla yukarı çıkıp aşağı inen topun hızını ayarlamamıza izin verilmiyor. İrili ufaklı gelişigüzel döşenmiş mayınlara yaklaştığımız vakit dikkatli olmamız gerekiyor. Aksi halde mayına çarpıp hızımızda ciddi bir düşüş yaşıyor ve bizi takip eden kara bulutların içine sürükleniyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu