FLO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
424 TOPLAM İNDİRME

FLO uygulaması ile ünlü markaların ayakkabı, çanta, giyim ve aksesuar ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

FLO Ayakkabı, kendiniz, eşiniz ve çocuğunuz için satın alabileceğiniz çok sayıda ayakkabı ve aksesuar içeren bir alışveriş uygulamasıdır. Onlarca ünlü markanın en yeni ürünlerini ve indirimdeki ürünlerini bulabileceğiniz uygulama 50 TL ve üzeri alışverişleriniz için ücretsiz kargo fırsatı da sunuyor.

Ayakkabı, çanta, aksesuar, spor aksesuar ve giyim kategorileriyle 3000 çeşitten fazla ürün sunan FLO’nun resmi iPad uygulaması, her an her yerde alışveriş yapma imkanı sağlıyor.
Tek bir mağazada bulamayacağınız kadar ürünü toplayan uygulama herkesin kullanabileceği kadar basit ve sade arayüz ile geliyor. Diğer alışveriş uygulamalarındaki gibi erkek, kadın, çocuk kategorilerinin yanı sıra çanta, spor, aksesuar bölümleri bulunuyor. Yeni sezon ürünler haricinde indirime girmiş ürünlerin bir arada sunulduğu outlet, ünlü markaların ürünlerini uygun fiyata sunuyor.

Eşinize şık bir çanta, çocuğunuza şirin mi şirin bir ayakkabı veya kendinize bir saat... FLO Ayakkabı uygulamasında her yaş grubunda kişiye ve tarza uygun ürün bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FLO Ayakkabı

    FLO Ayakkabı iPhone uygulamasında çok sayıda ünlü markanın ayakkabı ve aksesuarları yer almaktadır.
  • Flo Music

    Flo Music, iPhone ve iPad üzerinde çalışan ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • Flo Period & Ovulation Tracker

    Regl takibi yapmak Flo ile çok kolay.
  • FLO Game

    İlginç bir top oyunu
  • Diner Dash

    Diner Dash, oyunun kahramanı Flo'ya yardım ederek ufak lokantanızı büyütmeye çalışacağınız güzel bir iOS restoran işletme oyunudur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Erişilebilir Yaşam uygulaması, engellilerin hayatını kolaylaştıracak özellikler sunuyor.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, iPhone ve iPad cihazlarınızdan en güncel trendleri takip edebileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.