Flockers

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Flockers, Lemmings tarzı bir mobil bulmaca oyunudur

Flockers, Worms oyunlarının geliştiricisi Team 17 tarafından geliştirilmiş eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Flockers'ın hikayesinin başrolünde koyunlar yer alıyor. Koyunlar, Worms oyunlarında da önemli bir yere sahipti. Worms'te yönettiğimiz solucanlar koyunları canlı bombalar olarak kullanmakta ve bu sayede rakiplerine üstünlük sağlamaktaydılar. Ama bir yerden sonra koyunlar bu gidişata dur demek için harekete geçiyor ve solucanlardan kurtulmak ve özgür olmak için mücadele vermeye başlıyorlar. Biz de onlara bu mücadelelerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Klasik bilgisayar oyunu Lemmings tarzı bir oynanışa sahip olan Flockers'ta temel amacımız koyun sürüsüne solucanlardan kaçmaları için kılavuzluk etmek. Solucanlar kounları bırakmaya pek de gönüllü değiller, bu yüzden her bölümde ölümcül tuzaklarla karşımıza çıkıyorlar. Dev ezme makinaları ve testereler, sivri kazıklarla dolu derin çukurlar ve sallanan büyük satırlar karşılaşacağımız tuzaklardan bazıları. Bu tuzakları aşmak için ise dikkatli bir şekilde plan yapmalı ve doğru zamanlamayla gerekli hareketleri gerçekleştirmeliyiz.

Eğer strateji ve bulmacayı bir arada sunan oyunları seviyorsanız Flockers hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Flockers

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
211 MB DOSYA BOYUTU

Flockers, Worms geliştiricisinin yeni mobil oyunudur

Flockers, 90'lı yıllarda Worms oyunlarıyla büyük başarı yakalayan Team 17 firmasının mobil cihazlar için geliştirdiği yeni bir bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiiz Flockers, Worms ile bağlantılı bir senaryoya sahip. Worms oyunlarından hatırlayacağınız üzere solucanların birbirleriyle olan savaşlarında koyunlar canlı bomba olarak kullanılmaktaydı. Koyunlar bir süre soluncanların bu kötü uygulamasına karşı çıkmaya niyetleniyorlar ve birleşerek solucanlardan kaçmaya çalışıyorlar. Fakat şeytani solucanlar onları o kadar da kolay bırakmaya niyetli değiller. Bu nedenle koyunların kaçış yollarını ölümcül tuzaklarla donatılıyorlar. Oyunda bize düşen görev de koyunlara bu tehlike dolu yolculuklarında yön göstermek ve tuzakları atlatmalarını sağlamak.

Flockers temel olarak Lemmings'e benzeyen bir oynanışa sahip. Oyunda farklı bölümlerde sürekli ilerleyen koyunları yönlendirmemiz, dev testerelerdem, ezme makinalarından, kazıklarla dolu çukurlardan sıyrılmalarını sağlamamız gerekiyor. Güzel bir görünüme sahip bir oyun olan Flockers planlama ve strateji yeteneklerimizi test ediyor.

60 farklı bölümün yer aldığı Flockers, Facebook bağlantısı sayesinde arkadaşlarınızın ilerlemelerini görmenizi de izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu