Fluffy Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Taş blokların üstünde zıplayarak olabildiğince yukarı çıkmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sevimli hayvan karakterlerini yöneterek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz Fluffy Jump, hareketli blokların üstünde zıplayarak olabildiğince yükseğe çıkmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı hayvan figürlerini yöneterek sağa ve sola hareket eden taş blokların üstünde zıplayarak yukarı doğru yol almak ve altın toplayarak farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Oyunun kontrolü oldukça kolaydır. Sadece tek parmağınızı kullanarak karakterinizi zıplatmak için ekrana dokunmanız yeterlidir. Blokların ortaya gelmesini beklemeli ve zamanlama hatası yapmadan üstlerine doğru zıplamalısınız. Eğer erken ya da geç atlarsanız aşağı düşer ve parkura yeniden başlamak zorunda kalırsınız.

Oyunda birbirinden zor onlarca parkur ve birçok farklı arka plan teması yer almaktadır. Karakterinizi seçerek parkurda yarışmaya başlayabilir ve toplayabildiğiniz kadar altın toplayarak zirveye ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Fluffy Jump, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Fluffy Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
255.8 MB DOSYA BOYUTU

Taş blokların üstünde zıplayarak olabildiğince yukarı çıkmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Zorlu parkurlarda yarışarak çeşitli engelleri aşıp olabildiğince yükseğe çıkabileceğiniz ve altın toplayarak seviye atlayabileceğiniz Fluffy Jump, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sevimli hayvan figürleri arasından dilediğinizi seçerek hareketli blokların üstlerinde zıplamak ve çıkabildiğiniz kadar yüksek bölgelere çıkmaktır. Bloklar sağa ve sola hareket halinde olduğundan, blokların ortaya gelmesini beklemeli ve zamanında zıplayarak yukarı doğru ilerlemelisiniz. Geç ya da erken atlarsanız aşağı düşer ve parkura tekrardan başlamak zorunda kalırsınız. Bu nedenle zamanlamayı iyi yapmalı ve blokların üstünde hızla ilerlemelisiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce zorlu bölüm ve birbirinden güzel onlarca farklı arka plan teması yer almaktadır. Karakterinizi seçerek parkurda yarışmaya başlayabilir ve altın toplayarak zirveye doğru yol alabilirsiniz.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren Fluffy Jump, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump BAM

    Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Tako Jump

    Bir topu zıplatarak yönlendirebileceğiniz ve farklı parkurlarda yarışabileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.
  • Pogo Jump

    Zıplayan bir düzeneğin üstünde çeşitli engelleri aşarak yolunuza devam edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Jump Game

    Gerçek zamanlı savaşları kazanmaya çalışacağız.
  • Jump Squad

    Engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.
  • Jump Rider: Crazy Boat

    Olabildiğince uzak noktalara atlayarak rekorlar elde edebileceğiniz keyifli bir oyun olarak dikkat çekiyor.