Follower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz bir yerli bulmaca oyunu olan Follower, oldukça sıradışı ve eğlenceli bir çalışma.

Bulmaca oyunlarını seviyorsanız Türk yapımı bir oyun olan Follower ilginizi çekecektir. Momend tarafından geliştirilen bu oyunda karşınıza farklı bir iş çıkartıyor. Oyun içerisinde hareket eden birçok nesnenin içerisinden geçmeniz gerekiyor. Başlangıç ve bitiş noktasına kadar uzanan bir yol çizerek oyuna başlıyorsunuz. Ancak bu çizmiş olduğunuz yol önemli, çünkü başarı için gerekli olan en önemli kriterlerden biri olacak. Ama sadece çizimleriniz bu oyunda olan biteni tarif etmeye yetmeyecektir.

Diyelim ki aklınızdan geçen rotayı tasarladınız. Belli bir hareket döngüsü olan harita içerisinde ilerlemesi gereken bir kutucuğun burada herhangi bir nesne ile çarpışmadan son noktaya ulaşmalı. Bunun için rotaya başlarken kullanacağınız zamanlama için nesnelerin döngülerini de iyi takip etmelisiniz. Bir kere starta bastığınızda kontrol sizden gidiyor ve kendiliğinden ilerleyen bir kutuyu izliyorsunuz.

Birçok farklı bölüm ile tekrar tekrar düşünmenizi sağlayacak parkurlar sunan Follower, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış tamamen ücretsiz bir oyun. Yerli oyun geliştiricilerinin çalışmalarına ilgi duyuyorsanız, oyunun sunmuş olduğu eğlence size yanında paketli bir şekilde ulaşacaktır.

Alper Çetiner

Follower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz bir yerli bulmaca oyunu olan Follower, oldukça sıradışı ve eğlenceli bir çalışma.

Bulmaca oyunları ile aranız iyiyse iOS oyunu meraklılarının ilgisini yakalayacak eğlenceli bir çalışmaya hazır olun. Türk bir geliştirici ekibi olan Momend tarafından hazırlanan Follower isimli bu çalışma size farklı türden bir beyin egzersizi sunuyor. Oyun içerisinde hareket eden nesnelerin arasından olmak suretiyle başlangıç noktasından bitiş noktasına uzanan bir yol çizmeniz gerekiyor. Elbette bu işlem oyun içerisinde bir başarı elde etmek istediğiniz tek unsur değil ama çizdiğiniz yolun kalitesi çok önemli. Bunun haricinde birkaç ince kritere daha ihtiyacınızın olacağını ve oyunun asıl bu noktada eğlenceli olacağını belirtelim.

Yolunuzun hazır olduğunu varsayalım. Start verdiğiniz anda sizin kontrolünüz dışında çıkan bir kutucuğun nesnelere çarpmadan ilerlemesini umuyorsunuz. Burada önemli olan şey sadece yolun doğru çizilmiş olması değil. Öte yandan oyun içerisinde hareketli olan nesnelerin döngüsünü iyi takip edip doğru anda başlamanız gerekiyor. Aşağıda yer alan video ile konsept kafanızda daha iyi belirecektir.

Oyunda bulunan farklı bölümler içerisinde tekrar tekrar düşünmenizi sağlayacak eğlenceli beyin egzersizleri mevcut. iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış Follower isimli bu yerli oyun tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Yerli oyun geliştiricilerin dünyasına bir adım atmak istiyorsanız bu oyunu denemenizi tavsiye ederim.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada