Foosball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
33.5 MB DOSYA BOYUTU

Foosball langırt oyunundan hoşlananların denemek isteyebileceği eğlenceli bir mobil oyun.

Foosball tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir langırt oyunu! Arkadaş ortamlarının vazgeçilmez aktiviteleri arasında yer alan langırt artık mobil cihazlarımızda da yerini aldı. Hem iPad hem de iPhone'lar üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışan Foosball'u özellikle tablette oynamanızı tavsiye ediyorum.

Oyunu iki kişi oynamak mümkün. Elbette bunu tablet üzerinde gerçekleştirmek çok daha keyifli sonuçlar veriyor. Foosball'da farklı zorluk seviyeleri mevcut. Kolay, orta ve zor seviyelerinden bir tanesini seçip oyuna başlayabiliyoruz.

Gerçekçi fizik motoruyla dikkat çeken Foosball'da grafik modellemeleri de iyi tasarlanmış. Gerçeğini aratmayan bu oyunda ses efektleri de gerçekçi bir çizgide ilerliyor. Oyunu iki kişilik oynamaya karar verirseniz ekran ikiye bölünüyor ve oyuncular kendi taraflarına dönük olan ekranları kullanarak oyuncuları kontrol edebiliyor.

Eğer futbol oyunlarından ve özellikle langırttan hoşlanıyorsanız Foosball'u denemenizi tavsiye ediyorum. En büyük avantajı da ücretsiz olarak sunulması.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Foosball Cup

    Foosball Cup, eğlence ve oyun salonlarında ister 2 ister 4 kişi ile oynadığımız langırtı iPhone ve iPad'lerimize taşıyan eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunu.
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çemberi çubuğa değdirmeyin!
  • Pinball Cadet

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.
  • Asterix Megaslap

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Buca!

    Voodoo'nun yeni oyununda diski deliğe sokmaya çalışıyoruz.
  • Buddy Toss

    Bir insanı galaksiye kadar fırlatabilir misiniz?
  • Clash of Blocks

    renkli bir beceri oyunudur