Forgotten Hill Mementoes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olaylarla dolu macera dolu bir yolculuk yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak sırlarla dolu olayları çözebileceğiniz ve macera dolu bir yolculuğa çıkarak yeni mekanlar keşfedebileceğiniz Forgotten Hill Mementoes, yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsi bir oyundur.

Ürpertici mekanları ve gerilim müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, macera dolu bir yolculuk yaparak ürkütücü mekanlarda dolaşmak ve ipucu toplayarak olaylardaki gizemleri çözmektir. Zorlu bulmacaları çözerek yeni mekanlara ulaşabilir ve çeşitli eşleştirme oyunları oynayarak ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Cinayetler ve esrarengiz olayları çözmek için karanlık bir yolculuk sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zorlu yüzlerce bulmaca ve eşleştirme yer almaktadır. Ayrıca çözülmeyi bekleyen onlarca gizem ve sır yer almaktadır. İpuçlarına ulaşarak görevleri tek tek tamamlamalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve esrarengiz bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemleri sayesinde farklı platformlarda oyuncularla buluşan ve macera oyunları arasında bulunan Forgotten Hill Mementoes, geniş bir kitleye hitap eden popüler bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Forgotten Hill Mementoes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
133.9 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olaylarla dolu macera dolu bir yolculuk yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Forgotten Hill Mementoes, esrarengiz olayların yaşandığı bir mekanda sır perdesini aralamak için dedektiflik yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Ürkütücü karakterleri ve macera dolu bölümleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ipucu toplayarak çevrede gerçekleşen gizem dolu olayları gün yüzüne çıkarmak ve seviye atlayarak farklı mekanların kilidini açmaktır. Zorlu bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve olaylardaki sırrı çözerek yolunuza devam edebilirsiniz.

Oyunda birbirinden ilginç ve korkun yüzlerce hikaye yer almaktadır. Ayrıca bu hikayelerdeki gizemleri çözebilmeniz için hazırlanmış binlerce ipucu bulunmaktadır. Bölümlerde karşınıza çıkan bulmacaları ve eşleştirmeleri başarıla tamamlayarak macera dolu yolculuğunuza devam edebilir ve yeni olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve sürükleyici özelliği ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan Forgotten Hill Mementoes, 9 farklı dilde hizmet veren sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Legacy: Forgotten Gates

    Diana’nın evin yolunu bulmasına yardımcı olacağız.
  • Forgotten Books: The Enchanted Crown

    Gizemli bir kitaptan yola çıkarak kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Forgotten Tales

    Kalabalık canavar ordularına karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Forgotten Tales RPG

    Onlarca kahraman ile aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hill Climb Racer 2018 New

    Farklı araçlar ile yol almaya çalışacağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.