Formula Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Formula yarışlarına katılacağız.

Mobil platformda oyunculara enfes bir yarış deneyimi sunacak olan Formula Clicker oynaması ücretsiz olarak hem Google Play hem de App Store üzerinde yer alıyor.

GGDS – Idle Games Business Tycoon imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Formula Clicker, strateji oyunları arasında yer alıyor. Android ve İOS platformunda şu sıralar oyuncular tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden yapımda seçtiğimiz araçları geliştirebilecek ve daha hızlı bir şekilde yarışlara katılabileceğiz.

Kendi formula ekibimizi de kurmaya çalışacağımız oyunda kazandığımız yarışlar sonrasında yüksek gelirler elde edeceğiz. Piksel tabanlı grafik açılarına sahip olacak olan oyunda araçlar üzerinde dilediğimiz gibi değişiklikler de yapabileceğiz. Oyuncular kendilerine verilen alanda araçları ile ilgilenecek ve onları test edebilecekler.

3D piksel grafiklerin yer aldığı oyun 2017 ve 2018 yılının en iyi yarış simülasyon deneyimi olarak gösteriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Formula Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
270 MB DOSYA BOYUTU

Formula yarışlarına katılacağız.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Formula Clicker ücretsiz bir mobil strateji oyunudur. Formula yarışlarına katılabileceğimiz oyunda kendi ekibimizi kuracağız.

Oyuncualar kendilerine verilen alan içerisinde formula ekiplerini kuracak ve araçlarını yarışlara hazırlayacaklar. Android ve İOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yer alan yapımda 3D piksel grafik açıları da yer alacak. Piksel tabanlı grafiklerin de yer aldığı yapımda seçtiğimiz araç üzerinde düzenlemeler yapabilecek, oynanış mekanikleri üzerinde düzenlemeler gerçekleştirebileceğiz.

Tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanan yapımda oyuncular zengin bir içerik yapısını da keşfetme fırsatı elde edecekler. Yapım içerisinde birbirinden farklı araç modelleri de yer alacak. Bu araçların hızları ve performansları birbirlerine göre farklı olacak.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Evolution Clicker

    Şekerlemeler yapacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Dino Evolution Clicker

    Dinazorlara evrim geçirteceğiz.
  • Dog Evolution Clicker

    Köpeklere evrim geçirteceğiz.
  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • Idle Space Clicker

    Uzayda savaşacağız.
  • Scrap Clicker 2

    Hurdaları toplayacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.