FRAG Pro Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME

FPS dünyasına gireceğiz.

Oh BiBi ekibi tarafından geliştirilen FRAG Pro Shooter ile mobil platformda eğlenceli bir aksiyon oyunu oynayacağız. Kusursuz grafiklerin yer aldığı yapımda oyunculara birbirinden farklı çok sayıda silah modeli ve zengin bir içerik sunulacak. Sürükleyici oynanış atmosferine sahip olan yapım mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alıyor.

Hayatta kalma odaklı olarak geliştirilen ve yayınlanan mobil yapımda oyuncular fantastik bir oynanış ile karşılaşacaklar. Rengarenk bir oynanış atmosferine sahip olan yapımda görsel efektler oldukça yoğun bir şekilde karşımıza çıkacak. Oyuncular Fortnite tadında bir atmosfer de mücadele edecek ve hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacaklar.

Gerçek zamanlı olarak oynanabilen yapımda dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncular bulunuyor. Oyuncular 1v1 ve takım maçları yaparak aksiyon dolu anlar yaşayabilirler.  Mükemmel bir FPS deneyimi yaşatacak olan yapım, şuanda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak oyunu cihazlarına indirebilir ve tadını çıkarabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

FRAG Pro Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
326.7 MB DOSYA BOYUTU

FPS oyunu oynayacağız.

Mobil oyunculara ücretsiz bir FPS deneyimi yaşatacak olan FRAG Pro Shooter 7’den 70’e herkese hitap edecek. Rengarenk oynanış atmosferi ile dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncuları karşı karşıya getiren yapım kalıcı olarak internet bağlantısı gerektiriyor. Oyuncular dilerlerse 1v1 dilerlerse de takım maçlarına dahil olabilecekler. Adeta Fortnite atmosferini andıran yapımda sayısız farklı silah ve ekipmanlar bizleri beliyor olacak. Oyuncular karakterlerinin görünümlerini ayarlayabilecek ve diğer oyunculardan farklı olabilecekler.

Görsel efektler ile eğlenceyi iki katına çıkaracak olan yapımda aksiyon ve eğlence iç içe oyunculara sunuluyor. Ücretsiz olarak bizlere FPS deneyimi yaşatacak olan oyunda farklı arkadaşlar edinebilecek ve maçlara katılabileceğiz. Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağımız oyunun grafikleri de büyüleyici olacak. Zengin içeriği ile oyuncular 40 farklı karakter arasından seçim yapabilecekler.

Oyun iki farklı platformda da ücretsiz olarak dağılıyor. Yapım aksiyon oyunları arasında yer alıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter

    Rakiplere karşı top fırlatarak savaşlar yapılan kaliteli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • SIERRA 7 APK

    SIERRA 7 APK, uzun süreli senaryo modu sunan Android FPS oyunu. Keskin nişancı oyunlarını sevenler için de özel görevler bulunuyor.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Bubble Birds V Shooter

    Balonları patlatmaya çalışacağız.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • Combat Assault: CS PvP Shooter

    Kaliteli bir PvP oyunu oynayacağız.
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu