Friday the 13th: Killer Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,755 TOPLAM İNDİRME

13. Cuma severlerin kaçırmaması gereken korku bulmaca oyunu

Friday the 13th: Killer Puzzle, korku filmi severlerin favorilerinden 13. Cuma’nın mobil platforma uyarlanan oyunu. Ödüllü korku bulmaca oyunu Slayaway Camp!’in yapımcıları tarafından hazırlanan korku - gerilim oyunu bulmaca türünde. Oyunda yönettiğimiz isim tabii ki; meşhur maskeli psikopat Jason Voorhees.

Klasikler arasına giren Friday the 13th Türkçe adıyla 13. Cuma’nın mobil oyununda 100 bölüm boyunca kurbanlarımızı farklı silahlarla öldürmeye çalışıyoruz. Tuzaklar, polisler, SWAT ekibi ve daha onlarca engeli atlatıp gözümüze kestirdiğimiz kurbanların hayatına son vermek için üzerlerine gitmemiz yeterli oluyor. Jason’ın silahını çıkarmasıyla ortalığın kan gölüne dönüşmesi bir oluyor. Ölüm anının yavaşlatılmış şekilde gösterilmesi de güzel bir detay olmuş. Bu arada Jason’ın kontrolü tamamen elimizde değil. Sürükleniyor ilerliyor ve engel çıkmadığı sürece durmuyor. Kurbanı öldürmek de zorlaşıyor ancak imkansız derecesinde bir zorluk yok.

Erkan Calp

Friday the 13th: Killer Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
175.3 MB DOSYA BOYUTU

13. Cuma filmi severlere özel korku bulmaca oyunu

Friday the 13th: Killer Puzzle, 13. Cuma filminin hayranlarına özel hazırlanmış korku bulmaca oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla sevindiren yapım, sadece 175MB boyutunda.

Eleştirmenlerce beğeni toplayan, ödül kazanmış korku bulmaca oyunu Slayaway Camp!’in yapımcıları tarafından geliştirilen korku oyununda maskeli psikopat Jason’ın yerine geçip kurbanlarınızı öldürmeye çalışıyorsunuz. Tabii ki öncelikle tuzaklar, polisler, SWAT ve diğer engelleri aşmanız gerekiyor.

Korku filmi severlerin tekrar tekrar izlediği, tavsiyede bulunduğu klasiklerden 13. Cuma’nın mobil platforma uyarlanan oyunu bulmaca türünde. Görsellerinin biraz daha iyi olmasını beklerdim ancak oynaması son derece keyifli. Korku temalı oyunları seviyorsanız, kesinlikle oynamalısınız. Oyunun baş karakteri Jason Voorhees ile dünyanın dört bir yanını gezip gözünüze kestirdiğiniz kurbanları en vahşi şekilde öldürüyorsunuz. Kurbanları öldürdüğünüz an yavaşlatılmış olarak gösteriliyor. Bu noktada oyunun 16 yaş sınırı olduğunu belirtmek gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Dood: The Puzzle Planet

    Dood: The Puzzle Planet, Android platformuna özel çıkan minimalist bulmaca oyunu.
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Fix it: Gear Puzzle

    Dişli çarkları bağlayarak çalışır hale getirin.
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Puzzle to the Center of Earth

    Rengarenk bir bulmaca oyunu oynarken dünyanın merkezine inmeye çalışan bir kaşif rolünde maceralara atlamaya hazırsanız Puzzle to the Center of Earth size göre bir oyun.