Froggy Ribbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Froggy Ribbit, şeften kaçmaya çalışan kurbağayı kontrol ettiğiniz eğlenceli Android oyunu.

Froggy Ribbit, animasyon filmlerinin kalitesini aratmayan, her yaştan kişiye yönelik refleks oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyun mutfakta geçiyor. Aşçının akşam menüsüne dahil olmamak için durmadan kaçıyoruz.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş yüksek kalitede grafikler sunan oyunda akşam misafirleri için leziz bir Fransız tarifi yapmak isteyen bir şefin mutfağına konuk oluyoruz. Akşam menüsünde kurbağa çorbası pişirmek için mutfakta hazırlık içerisinde olan sinirli şeften kaçmaya çalışıyoruz. Şefin yüzüne hardal sıkarak, mutfak eşyalarının üzerinden atlayarak özgürlüğe giden yolda şefin çorba kepçesinden kaçıyoruz. Kaçarken bir kurbağanın yapabileceği tüm hareketleri yapabiliyoruz.

Erkan Calp

Froggy Ribbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
232 MB DOSYA BOYUTU

Froggy Ribbit, mutfakta şefin menüsü olmamak için mücadele verdiğiniz eğlenceli bir iOS oyunu.

Froggy Ribbit, mutfakta yemek olmamak için sağa sola kaçmaya çalışan bir kurbağayı kontrol ettiğiniz hareketli bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren oyun, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor. Animasyon film stili görsellere sahip oyunlarından keyif alıyorsanız kaçırmayın derim.

Oyunda bir saniye bile olsun durmamamız gerekiyor. Bizi çorba kepçesiyle kovalayan şefin akşam misafirleri için özel olarak hazırlayacağı kurbağa çorbasının en önemli malzemesi olmamak için mutfağın altını üstüne getirerek şefe yakalanmamak için uğraş veriyoruz. Mutfak gereçleri, hayvanlar ve daha nice engel teşkil eden şeyle de kaçış esnasında karşılaşıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.
  • Froggy Splash 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.