Fruit Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Meyveleri keserek kokteyl hazırlıyorsunuz.

Fruit Master, mobil platformda en çok indirilip oynanan meyve kesme oyunu Fruit Ninja’ya benzer oynanış sunuyor. Ketchapp’ın olmasıyla Android platformda öne çıkan oyunda zamanlamanızın mükemmel olması gerekiyor. Reflekslerden ziyade sabrı sınayan oyun, tam zaman geçirmelik.

Boş zamanlarda, toplu taşımada, durakta, arkadaşınızı beklerken telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz hızlı oyunlardan Fruit Master. Minimalist stil mükemmel grafikler sunan arcade oyunda bıçak, shuriken ve diğer keskin alet veya silahlarla meyveleri parçalarına ayırıyorsunuz. Belli hızda dönen, yönleri beklemediğiniz anda değişen meyveleri tek atışta kesmelisiniz. Iskalarsanız ikinci bir şans verilmiyor. Kokteyl yapacak kadar meyve toplamayı başarırsanız sonraki bölüme geçiyorsunuz. Bu arada meyveleri kesmek için hiç yorulmuyorsunuz. Ekranın herhangi bir noktasına dokunmanız yeterli.

Erkan Calp

Fruit Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
67.6 MB DOSYA BOYUTU

Süper eğlenceli meyve kesme oyunu

Fruit Master, popüler meyve kesme oyunu Fruit Ninja’ya benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ketchapp’ın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı arcade oyunda Fruit Ninja’da olduğu gibi meyveleri paramparça ediyorsunuz lakin bu sefer hızın yanında odaklanma, zamanlama, sabır da büyük önem taşıyor.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz bir meyve kesme oyunu Fruit Master. Fruit Ninja’daki gibi çeşitli meyveleri elinizdeki silah veya kesici aletleri kullanarak kesiyor, sularını çıkarıyorsunuz. Farklı olarak meyveler sağdan soldan uçarak gelmiyor. Direkt karşınıza çıkan meyveler belli hız ve yöne doğru dönüyor. Doğru zamanı kollayarak elinizdekini fırlatıyor, meyveyi parçalıyorsunuz. Iskalarsanız tüm puanınız sıfırlanıyor. Tüm meyveleri kesip kokteyli yaparsanız daha zorlu sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • Rapid Roller

    Reflekslere dayalı harika bir top oyunu
  • Twisty Arrow!

    Okları dönen daireye saplamaya çalışıyoruz.
  • Keeper

    Küçük canavarı koruyun.
  • Shuriken Master

    Ninja baykuşun kaderi sizin elinizde!
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?