Funb3rs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Funb3rs, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Funb3rs, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Matematikle aranız iyiyse ve rakamlarla uğraştığınız oyunları seviyorsanız, Funb3rs'ı da seveceğinize eminim.

Her ne kadar söylemesi zor bir isme sahip olsa da, adının da ima ettiği gibi rakamlarla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Oyundaki temel amacınız gayet kolay; ekranda beliren hedef rakama ulaşabilmek.

Bunun için ekranda rastgele şekilde dizilmiş olan rakamlar üzerinde parmağınızı kaydırarak bu hedefe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Üzerinden geçtiğiniz her rakam toplama ekleniyor ve böylece hedef rakam ortaya çıkıyor. Fakat tam hedef rakamı tutturmanız ve aşmamanız gerekiyor.

Bir hedef rakam bittiğinde hemen bir diğeri çıkıyor ve ona ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyun başladığında zaten tutorial olduğu için nasıl oynanacağını öğreniyorsunuz. Zaten öğrenmesi çok kolay bir oyun diyebilirim.

Bu şekilde ulaşabildiğiniz kadar çok hedef rakama ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyun aslında çevrimiçi bir şekilde oynanıyor. Bunun için isterseniz Facebook hesabınızla bağlanabiliyorsunuz. Ardından da diğer oyuncularla yarış halinde oyuna başlıyorsunuz. Üç bölümün sonunda en yüksek puanı alan kazanıyor.

Fakat eğer isterseniz, çevrimiçi oynamaya hazır değilim derseniz çevrimdışı antreman şeklinde de oynayabiliyorsunuz. Bununla birlikte aynı cihaz üzerinde iki arkadaş sırayla oynama şansına da sahipsiniz.

Oyunda aynı zamanda öneriler, turbo modu, zaman durdurma, geri alma gibi çeşitli güçlendiriciler de bulunuyor. Bu sayede takıldığınız zaman veya yardıma ihtiyacınız olduğunda oyun size bunu sağlıyor.

Hem zihinsel olarak sizi geliştirecek; matematik, hesaplama ve mantık yeteneklerinizi kuvvetlendirecek hem de aynı anda eğlendirecek bir oyun olan Funb3rs'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Funb3rs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Funb3rs, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Funb3rs, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Oyunun ismi fun yani eğlence ve numbers yani rakamlar kelimelerinin birleşimiden türetilmiş.

Bu yüzden oyunun adından da anlayabileceğiniz gibi bir matematik oyunu ile karşı karşıyasınız. Eğer rakamlarla aranız iyiyse mantığınızı çalıştırarak oynadığınız oyunları seviyorsanız Funb3rs tam aradığınız oyun olabilir.

Oyundaki amacınız çok basit: ekranda yukarıda büyük şekilde çıkan hedef rakama ulaşabilmek. Bunun için de alt taraftaki karelerde gördüğünüz rakamları birbiriyle birleştiriyor yani topluyorsunuz. Bunu yapmak için parmağınızı rakamlar üzerinde tutup sürüklüyorsunuz. Fakat hedef rakamı tam tutturmanız ve aşmamanız gerekiyor, bu da zaman zaman çok zor olabiliyor.

Oyunu çevrimiçi dünyanın her yerinden oyunculara karşı veya arkadaşlarınıza karşı oynayabiliyorsunuz. Bunun için üye olmanız veya Facebook hesabınızla oyuna bağlanmanız gerekiyor. Ardından yarışmaya başlayabiliyorsunuz.

Oyuncu ile yarışırken hedefiniz, ulaşabildiğiniz kadar çok fazla hedef rakama ulaşmak. Bu şekilde diğer yarışmacı ile üç bölüm oynuyorsunuz ve üç bölümün sonunda en çok puana ulaşmış olan yarışmacı kazanıyor.

Fakat kendinizi çevrimiçi oynamaya hazır hissedene kadar isterseniz çevrimdışı egzersiz modunda da oyunu oynayabilirsiniz. Ya da isterseniz yanınızdaki bir arkadaşınızla sıra tabanlı mod ile karşılıklı da oynayabilirsiniz. Oyunda zorlandığınız veya takıldığınız zaman kullanabileceğini öneriler, turbo modu, zaman durdurma, geri alma gibi çeşitli güçlendiriciler de bulunuyor.

Eğer matematik, zihin, mantık gibi becerilerinizi geliştirmek ve aynı zamanda da eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu