Funky Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğinizi düzenlemek ister misiniz?

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Funky Bay bir simülasyon oyunudur.

Rengarenk içeriklere ve kaliteli görsellere sahip olan yapım da kendimize ait bir alanı düzenliyor ve adeta yeni bir kasaba inşa ediyoruz. Aslında bir çiftliği de andıran mobil oyunda oyuncular kendilerine verilen alanı diledikleri gibi düzenleyebilecekler.

Özelleştirme öğeleri ile oyuncular çiftliklerini diledikleri gibi tasarlayabilecek, hayvanları besleyebilecek ve birçok eğlenceli aktivite ile eğlenceli vakit geçirebilecekler. Oyun içerisinde ilerledikçe bize verilen alanı genişletebilecek ve daha geniş bir alanda düzenleme yapabileceğiz.

Oyuncular bu çiftlikte tarla ekip biçebilecek, kendilerine yaşam alanları inşa edebilecek ve eğlenceli zaman geçirebilecekler. Mısır, biber ve daha birçok meyve ve sebzenin yer aldığı oyunda tropik bir yapı yer alıyor. Google Play’de incelemelerden 4.4 gibi bir skor elde eden başarılı mobil simülasyon oyunu tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım boyutu ile de akıllı telefonlarda fazla yer kaplamıyor. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Funky Bay

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
327.7 MB DOSYA BOYUTU

Çiftçilik dünyasına adım atacağız.

Funky Bay ücretsiz bir mobil simülasyon oyunu olarak karşımıza çıktı.

Belka Games imzası ile geliştirilen ve oyunculara kendi çiftliklerini inşa etme, düzenleme ve tasarlama gibi imkanları sunan Funky Bay bizlere ücretsiz bir deneyim sunuyor. Renkli içerikleri ve zengin atmosferi ile bizlere mobil cihazlarımızda yarla ekip biçme fırsatı veren oyun 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Oyun içerisinde evcil hayvanlar besleyebilecek, tarlalarımızı ekip biçebilecek ve bize verilen alanı genişleterek daha zengin bir çiftliğe kavuşabileceğiz. Beslediğimiz hayvanları ve yetiştirdiğimiz sebzeleri pazarda satabilecek, paraya dönüştürerek çiftliğimiz için daha fazla zenginleştirebileceğiz.

Kaliteli görsellere sahip olan oyunda eşsiz ses efektleri eşliğinde keyifli vakit geçirebilecek ve akıllı telefonlarımızda gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayabileceğiz. Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan yapım 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanmaya devam ediyor.

Dileyen oyuncular Funky Bay’ı ücretsiz olarak cihazlarına indirerek gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşabilir ve yeteneklerini bu alanda sergileme fırsatı elde edebilirler.İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Funky Restaurant

    Restaurant zinciri kurmaya hazır mısın?
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.