Furious Goal

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen futbol maçları yaparak turnuvalarda birinci olabileceğiniz ve kupalar kazanabileceğiniz eğlenceli gir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Furious Goal, sıradan futbol oyunlarına göre farklı bir tasarıma sahip olan ve futbol savaşlarına yer verilen eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ilginç taktikler kullanarak futbol maçlarında gol pozisyonları üretmek ve rakiplerinizi mağlup etmek için mücadele etmektir. Sıradan futbol oyunlarına göre farklı bir tasarıma ve mantığa sahiptir. Maç sırasında çeşitli savaş taktiklerinden faydalanarak karşı takımın kalenize gelmesine engel olabilir ve gol yememek için çeşitli özellikler kullanabilirsiniz. Kendi takımınızı kurarak rozetinizi ve formanızı belirleyebilirsiniz. Kurduğunuz takıma farklı özelliklere sahip yeni oyuncular transfer edebilir ve rakiplerinizden daha güçlü bir takım oluşturabilirsiniz.

Mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan ve Furious Goal, rakiplerinize karşı özel taktikler geliştirerek heyecan verici futbol maçlarına çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Furious Goal

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
106.2 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen futbol maçları yaparak turnuvalarda birinci olabileceğiniz ve kupalar kazanabileceğiniz eğlenceli gir oyundur.

Mobil platformda spor oyunları kategorisinde yer alan ve binlerce futbol tutkunu tarafından keyifle oynanan Furious Goal, futbol maçları yaparak rakiplerinizle gol atma savaşına gireceğiniz ve kendi takımınızı kurarak onlarca farklı turnuvaya katılacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici maç sahneleri ve yetenekli futbolcu karakterleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, kendi kurduğunuz futbol takımı ile zorlu müsabakalara çıkarak gol atmak için ilginç taktikler geliştirmek ve fileleri sarsarak maçlardan galip gelmektir. Takımı dilediğiniz oyunculardan kurabilirsiniz. Ayrıca rozetinizi ve formanızı kendiniz belirleyebilirsiniz. Oyuncuların farklı özel güçlerinden ve yeteneklerinden yararlanarak rakip oyuncuları durdurabilir ve gol atmalarına engel olabilirsiniz.

Oyunda düzenlenen müsabakalarda sıradan futbol kurallarından daha farklı kurallar uygulanmaktadır. Ayrıca oyun içerisinde gerçeküstü birçok özellik ve hareket yer almaktadır. Dilediğiniz futbolcuyla fantastik hareketler yapabilir ve muazzam goller atabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Furious Goal, ücretsiz oyunlar arasında yer alan ve sürükleyici özelliği ile dikkat çeken bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Jump & Goal (Zıpla ve Gol)

    Jump & Goal (Zıpla ve Gol) Android İndir: Google Play Store'daki en eğlenceli futbol oyunu
  • Flick Goal!

    Serbest vuruşlarda bulmacaları çöz ve puanları topla.
  • Cool Goal

    Topunu nişanla, vur ve şutunu kaleyle buluştur.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Goal One

    Goal One, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir futbol menajerlik oyunu.
  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.