Futuball

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Robot futbolculardan kurulu takımları yöneterek nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Bulunduğumuz tarihten tam 100 yıl sonrası hayal edilerek tasarlanmış ve eski futbolcuların DNA’ları alınarak üretilmiş robotlar eşliğinde nefes kesen maçlara çıkacağınız ve birincilik mücadelesi vereceğiniz Futuball, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir yapımdır.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve farklı tasarımı ile ilgi çeken bu oyunda yapmanız gereken, robotlardan kurulu yenilmez bir futbol takımı oluşturarak zorlu turnuvalarda yarışmak ve şampiyon olarak kupa kaldırmaktır. Dünyaca ünlü kulüpleri yöneterek kendi taktik ve stratejinizi geliştirebilirsiniz. Çoklu oyuncu modu ile arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Oyunda Madrid, Barcelona, Bayern, Juve, Milan, Chelsea, Manchester gibi dünyanın ileri gelen takımları bulunmaktadır. Ayrıca geçmişe dönüp yıldız futbolcuların DNA’sını toplayarak robotlarını yapabileceğiniz Messi, Ronaldo, Maradona ve daha yüzlerce efsane isim yer almaktadır. Takımınızı kurarak geleceğin menajerlik oyununu oynayabilir ve eşsiz bir deneyim kazanabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız Futuball, sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Futuball

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
237.3 MB DOSYA BOYUTU

Robot futbolculardan kurulu takımları yöneterek nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de iOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Futuball, sıradan futbol oyunlarına göre farklı bir tasarıma sahip olan ve robot futbolcular eşliğinde yapılan müsabakalara sahne olan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçek üstü tasarımı ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, robotlardan kurulu bir takımı yöneterek zorlu turnuvalara ve şampiyonalara katılarak kupa kaldırmaktır.

Oyunda, bulunduğumuz tarihten tam yüz yıl sonrasından bahsedilmekte ve futbolun robotlarla oynandığı görülmektedir. Geçmişe dönerek efsane futbolcuların DNA’larına ulaşmalı ve yıldız futbolcularını yeteneklerini taşıyan robotlar tasarlamalısınız.

Kendi stratejinizi ve taktiksel planlarınızı geliştirerek robotları en iyi şekilde yönetmeli ve maçları kazanarak yolunuza devam etmelisiniz. Dünyaca ünlü kulüplerde teknik direktör olarak görev yapabilir ve çoklu oyuncu modu ile arkadaşlarınızla eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Futuball, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • Bowling Idle

    Hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Dogefut 18

    Köpeklerle futbol maçları yapacağız.