Gachaverse

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Gachaverse mobil rol oyunları arasında yer alıyor.

Rengarenk içeriklere ve etkileyici bir yapıya sahip olan Gachaverse iki farklı mobil platformda oynanabiliyor. Gerçek zamanlı gerçek oyunculara karşı oynanabilen yapım erken erişim oyunu olarak karşımıza çıktı. Dişi karakterlere yer verilen yapımda birbirinden farklı karakterler yer alıyor. Farklı oyun modlarının da yer aldığı yapımda oldukça sade bir oynanış tarzı yer alıyor.

Yoğun görsel efektler ile karşılaşacağımız yapımda oyuncular benzersiz sahneler ile karşı karşıya gelecekler. Oyuncular karakter oluşturma menüsünden tarzınahitap eden karakterini yaratacak ve gerçek bir dünyaya adım atacaklar.

100’den fazla yeni karakterin yer aldığı mobil oyunda kendi savaş sahnelerimizi de yaratabileceğiz. Sohbet sistemi ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile sohbet edebilecek ve arkadaş edinebileceğiz. Kalıcı bir internet bağlantısı gerektiren yapım internet olmadan oynanamaz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Gachaverse

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
152.2 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve şu sıralar erken erişim oyunu olarak adından söz ettiren Gachaverse tamamen ücretsizdir.

Gerçek zamanlı olarak dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncuları karşı karşıya getiren yapımda oyuncular kendi karakterlerini yaratacak ve sürükleyici bir dünyaya giriş yapacaklar. 100’den fazla yeni karakterin yer aldığı mobil rol oyununda gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile aksiyon dolu anlar yaşayacağız.

Farklı oyun modlarına da sahip olan yapımda sohbet özelliği yer alacak. Oyuncular arkadaşları ile sohbet edebilecek ve eğlenebilecekler. İnternet bağlantısı ile oynanabilen yapımda oyuncular kişisel görünümlerini diledikleri gibi ayarlayabilecekler. Farklı etkinlik ve turnuvalar ile desteklenen yapımda oyuncular hayatta kalabilmek için ter dökecekler.

Basit kontrollere sahip olan yapımda oyuncular kendi aksiyon sahnelerini de oluşturabilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler.

İyi eğenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.