Game of Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Gunship Battle, Warship Battle gibi oyunlar ile ünlenen Joycity Corp şu sıralar Game of Dice ile oyuncuların beğenisini kazanıyor.

Mobil masa oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Game of Dice bir nevi kart oyunu olarak ifade ediliyor. 150’den fazla kartın yer aldığı yapımda oyuncular çeşitli stratejiler oluşturabilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler. Titizlikle hazırlanmış olan grafik açıları eşliğinde hamleler yapacağımız mobil masa oyununda Monopoly tarzında bir oynanış yer alıyor.

Oyuncular platform üzerinde ilerleyecek ve iflas etmemek için doğru hamleler yapmaya çalışacaklar. Aksiyon ve gerilimden uzak olan yapımda oyuncular eğlenceli içerikler ile karşılaşacaklar. Eğlenceli onlarca farklı müziğin yer aldığı yapımda gerçek zamanlı olarak eşleşecek ve çeşitli modları deneyimleyebileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Game of Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
186.3 MB DOSYA BOYUTU

Monopoly tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak oyunculara sunulan Game of Dice bir masa oyunudur.

Warship Battle’ın geliştiricisi ve yayıncısı olan Joycity Corp tarafından oyunculara sunulan Game of Dice günümüzde 5 milyondan fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanıyor. Başarılı grafik açılarına ve zengin bir içeriğe sahip olan oyunda amacımız iflas etmemek olacak.

Eşsiz stratejiler uygulayacağımız yapımda gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ile eşleşecek ve 150’den fazla kartı deneyimleyeceğiz. Teke tek maçlara da katılabileceğimiz oyunda Monopoly tarzında bir atmosfer bizleri bekliyor olacak.

Onlarca farklı müzik efektlerinin yer aldığı yapımda eğlenceli bir oynanış bizleri bekliyor olacak. Ücretsiz yapısı ile Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanı elde eden yapım başarılı grafik çizmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Game of Trenches

    Gerçek zamanlı olarak Birinci Dünya Savaşı’na dahil olacağız.
  • Dice Hunter

    Gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiz.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Royal Dice

    Zar bloklarıyla kulenizi savunmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Dune Warrior

    Karakterimizi yönlendireceğiz.