GameStart 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

GameStart 2015 retro tarzda bir platform oyunudur

GameStart 2015 vakit öldürmek için eğlenceli bir mobil oyun oynamak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan GameStart 2015 aslında aynı isimli oyun etkinliğinin resmi oyunu olarak tasarlanmış. GameStart 2015'te ana kahramanımız Alyse adlı oyun oynamayı çok seven bir kız. Oyunda bütün olaylar gizemli bir figürün oyunları sabote etmesiyle başlıyor. Bu gizemli figür oyunlara parmağını değdirdiğinde oyunlardaki eğlence kaçmakta, oyunlar anlamsız hale gelmektedir. Bu problemi çözmek ve karanlık figürün kim olduğunu ortaya çıkarmak ise Alyse'e düşüyor. Biz ona bu savaşında yardımcı oluyoruz ve oyunlara eski eğlencelerini kazandırmaya çalışıyoruz.

GameStart 2015 bize 8 bit grafiklerle donatılmış retro tarzda bir eğlence sunuyor. Oyundaki bölümlerde farklı düşmanlarla ve engellerle karşılaşıyoruz. Bu düşman ve engelleri aşmak için zıplama ve ateş etme yeteneklerimizi doğru zamanlamayla kullanmamız gerekiyor. Her bölümün sonunda bizi heyecanlı bölüm sonu canavarı savaşları bekliyor. Bu canavarları yendikçe yeni bölümlerin kilidini açıyoruz. Oyunda toplayacağımız altınlarla yeni kahramanları da oyunda kullanabiliyoruz.

GameStart 2015 eğer klasik tarzda bir eğlence arıyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

GameStart 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

GameStart 2015 retro tarzda bir aksiyon - platform oyunudur

GameStart 2015 içeisinde aksiyonu ve klasik platform oyunu yapısını birleştiren keyifli bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan GameStart 2015 içerisinde ilginç bir hikaye bizi bekliyor. GameStart 2015 adlı oyun etkinliğinin resmi oyunu olan bu mobil oyunda oyun oynamayı seven bir kızın hikayesi konu alınıyor. Oyunda bütün olaylar gizemli bir figürün oyunları sabote etmesiyle başlıyor. Oyunlardaki eğlenceyi çalan ve oyunları oynanmaz hale getiren bu gizemli figürü avlamak ise oyuncu kız Alyse'ye düşüyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

GameStart 2015'de giderek zorlaşan bölümlerde düşmanlarımızla savaşırken karşımıza dev bölüm sonu canavarları çıkıyor. Bu bölüm sonu canavarlarını yendikten sonra ise bir sonraki bölüme geçiyoruz ve hikayede yeni bir halkayı başlatıyoruz. Oyunda karşımıza çıkan yıldızları topladığımızda Alyse'ye bu savaşında yardımcı olabilecek dostların kilidini de açabilmemiz mümkün.

8 bit piksel tabanlı grafiklerle donatılmış GameStart 2015 retro yapıyı klasik bir platform oyunu oynanışıyla birleştirirken bu karışıma aksiyonu da ilave ediyor. Eğer 80'li ve 90'lı yıllarda oynadığınız klasik oyunları özlüyorsanız GameStart 2015 hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USA Crime City 2015

    USA Crime City 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz GTA benzeri bir aksiyon oyunudur
  • Jungle Sniper Hunting 2015

    Jungle Sniper Hunting 2015, gerçeğe yakın sayılacak şekilde tasarlanan bir ormanda avlanarak stres atabileceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Real Derby Racing 2015

    Real Derby Racing 2015, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarış oyunu.
  • Temple Home Run 2015

    Temple Home Run 2015, Temple Run'dan ilham alan fakat bazı eksik noktaları olan bir sonsuz koşu oyunu.
  • Bow Hunter 2015

    Bow Hunter 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir avcılık oyunudur
  • Bus Simulator 2015 New York

    Bus Simulator 2015 New York eğlenceli bir otobüs oyunudur
  • Bus Simulator 2015: Urban City

    Bus Simulator 2015: Urban City gerçekçi bir otobüs oyunudur
  • DGS 2015 Puanmatik

    DGS 2015 Puanmatik pratik bir DGS puan hesaplama aracıdır