Garenta MOOV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.

Garenta MOOV uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden saatlik araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

En bilinen araç kiralama firmalarından biri olan Garenta tarafından sunulan Garenta MOOV uygulaması, kısa süreli ihtiyaçlarınızda kullanabilmeniz için saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor. Kısa süreli acil ihtiyaçlarınızda kolaylıkla araç kiralayabileceğiniz Garenta MOOV uygulamasında, size en yakın araçları çağırarak vale tarafından teslim edilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Saatlik olarak kiraladığınız araçları işiniz bittiğinde dilediğiniz yerde bırakarak uygulama üzerinden kilitleyebileceğiniz Garenta MOOV uygulamasında, hem işinizi halledebiliyor hem de bütçenizi koruyabiliyorsunuz. Araç kiralama için sunulan kriterlere uyduğunuz sürece hiçbir sorun yaşamadan anında kiralama hizmetinden faydalanabileceğiniz Garenta MOOV uygulamasında, hizmet alanı içerisinde bulunan bölgelerde dilediğiniz gibi kiralama ve aracı bırakma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Garenta MOOV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
66.9 MB DOSYA BOYUTU

Kısa süreli işleriniz için saatlik araç kiralamak istiyorsanız, Garenta MOOV uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Garenta MOOV uygulaması ile iOS işletim sistemli cihazlarınızdan kısa süreli acil ihtiyaçlarınız için saatlik araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Lider araç kiralama firmalarından biri olan Garenta’nın sunduğu Garenta MOOV uygulaması, kısa süreli ihtiyaçlarda müşterilerin işini kolaylaştıracak saatlik araç kiralama hizmetini sunuyor. Hizmet alanı içerisinde bulunan tüm bölgelerde uygun olan araçları vale yardımıyla bulunduğunuz konuma getirtebileceğiniz uygulamada, işiniz bittiğinde yine hizmet alanında bulunan bölgelere aracı bırakarak uygulama üzerinden kilitleyebilirsiniz.

İstediğiniz aracı dilediğiniz kadar süreyle kiralayabilmenize olanak tanıyan Garenta MOOV uygulamasında, genel kiralama şartlarını da karşılamanız gerekiyor. Bu şartlara uyduğunuzda ise dilediğiniz gibi hizmetten faydalanabiliyorsunuz. Merak ettiğiniz tüm soruları uygulama üzerinden inceleyebileceğiniz ve anında araç kiralayabileceğiniz Garenta MOOV uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MOOV by Garenta

    Araç kiralama uygulaması
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.
  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.