Gems & Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Farklı bulmacalar çözeceğiz.

Mobil platforma yönelik başarılı mobil oyunlar geliştiren Zimad yine adından söz ettirmeye devam ediyor.

Mobil platformda milyonlarca oyuncuya sahip olan ve geniş oyun yelpazesi ile her yaştan kitleye hitap eden Zimad, bulmaca oyunlarına olan ilgisi ile biliniyor. Mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Gems & Dragons mobil bir bulmaca oyunudur.

Rengarenk içeriklere sahip olan yapımda ilerlemeye dayalı olarak birbirinden farklı onlarca bölüm yer alıyor. Oyun içerisinde aynı renk ve türdeki elmasları yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacağız. Belirli bir hamle sayımızın yer aldığı oyunda hamle sayımız bitmeden bizden istenilen elmasları yok etmeye çalışacağız.

Oldukça basit bir oynanışa sahip olan yapımda oyunculara zengin bir içerik sunuluyor. Oyun içerisinde basitten zora doğru bir ilerleme yer alırken, ilerledikçe hamle sayımızda da değişiklikler meydana gelecek.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Gems & Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
169.8 MB DOSYA BOYUTU

Farklı bulmacalar çözeceğiz.

Mobil platlformda oldukça geniş bir kitleye hitap eden Zimad yeni oyunu ile yine beğenileri kazanmaya devam ediyor.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Gems & Dragons ile bizden istenilen elmasları yok etmeye çalışacağız.

Üç farklı dil desteğine sahip olan ve oldukça basit oynanışı ile her kesimden oyuncuya hitap eden Gems & Dragons, yüzlerce farklı bölümden oluşuyor. Kolaydan zora doğru ilerleyeceğimiz bölümlerde bizden istenilen hamle sayımız bitmeden elmasları yok etmemiz olacak.

Rengarenk içerikler ile beğenileri toplayan yapım, Google Play’de oyuncular tarafından ilgiyle indiriliyor. İki farklı mobil platformda oynanan oyun 2016 yılından bu yana güncelleme almazken, 3D oynanışı ile kitlesini artırmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons & Diamonds

    Bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons: Miracle Collection

    Gizemli adaları keşfedebileceğiz.
  • Baby Dragons: Ever After High

    Sevimli ejderhalar üreteceğiz.
  • Tiny Dragons

    Sevimli ejderhalarla birlikte sıfırdan şehir inşa edebileceğiniz ve eşleştirmeler yaparak eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Genies & Gems

    Genies & Gems, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde eğlenceli ve ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz bir Android üçlü eşleştirme oyunu.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.