Genies & Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Genies & Gems, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde eğlenceli ve ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz bir Android üçlü eşleştirme oyunu.

Genies & Gems, büyülü bir dünya içerisinde üçlü eşleştirmeler yaparak farklı bölümleri geçmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

Normalde bu tür oyunlar standart özelliklere sahiptirler. Fakat bu oyunda kendine özgü bir hikaye ve yardım etmeniz gereken kahramanlar bulunuyor. Jenni ve tilkilerine yardım ederek hırsızların çaldığı saray hazinesini geri getirmek için tüm bulmacaları çözmeniz gerekiyor.

Oyunun yapısı aslında pek çok oyuncunun da aşina olduğu üçlü eşleştirme üzerine kurulu. Eşleştirmeleri akıllı bir şekilde yaparak anahtar toplamalı ve bu anahtarları da yeni bölümlerin kilidini açmak için kullanmalısınız.

Barış YANIK

Genies & Gems

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
44.1 MB DOSYA BOYUTU

Genies & Gems mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir 3'lü eşleştirme oyunudur

Genies & Gems eğer Candy Crush Saga benzeri bir eşleştirme oyunu macerası yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Genies & Gems'de ganimetlerle dolu bir maceraya atılıyoruz. Fantastik bir krallıkta geçen oyunda krallığın hazineleri hırsızlar tarafından çalınıyor. Bu hazineleri geri getirmek ise Jenni adlı cine ve sadık tilki dostu Trix'e düşüyor. Kahramanlarımızla birlikte çalınan hazinelerin peşine düşerek büyülü dünyaları keşfediyoruz ve zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Genies & Gems'de temel amacımız aynı görünüme sahip en az 3 mücevheri birleştirerek onları yok etmek. Oyun tahtası üzerindeki bütün mücevherleri yok ettiğimizde ise bölümü tamamlıyoruz ve bir sonraki bölüme geçiyoruz. Ayrıca özel mücevherler bize geçici avantajlar kazandırarak oyunu kolaylaştırıp hızlandırabiliyor. Oyun boyunca anahtarları topladığımızda yeni dünyaların kilidini açabiliyoruz.

İçerisinde yüzlerce bölüm içeren Genies & Gems her yaştan oyun severe hitap eden bir bulmaca oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gems of War

    Gems of War aynı renkte mücevherleri eşleştirdiğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Dungeon Gems

    Dungeon Gems oldukça eğlenceli fantastik bir bulmaca oyunudur
  • Battle Gems

    Savaş temasını bulmaca oyunu özellikleriyle başarılı bir şekilde harmanlayan Battle Gems'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • Gems & Dragons

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!