Genius

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Genius uygulamasını kullanarak geniş kapsamlı bir şarkı sözü bulma kütüphanesine erişim sağlayabiliyoruz.

Genius, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir şarkı sözü arama uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bu uygulama sayesinde hoşumuza giden ve sözlerini okumak istediğimiz parçaları hızlı bir şekilde bulabiliyoruz.

Şarkı sözü bulmak günümüzde genellikle internet üzerinden gerçekleştiriliyor fakat internet kaynaklarının birçoğunda ya şarkı sözleri eksik ya da hatalı oluyor. Genius ise tüm şarkıların sözlerini eksiksiz bir şekilde kullanıcılara sunuyor. Şarkı sözü bulma işlemlerini çok kısa sürede tamamlamamızı sağlayan bu uygulama, şık ve işlevsel arayüzüyle öne çıkıyor.

Uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında kullanıcı tabanlı bir altyapıya sahip olması geliyor. Yani uygulama üzerinden paylaşılan tüm şarkı sözleri müzik tutkunları tarafından oluşturuluyor ve sunuluyor. Daha sonra yapımcılar tarafından onaylanan sözler ise veritabanında yerlerini alıyorlar.

Şarkı sözü bulma konusunda yardım alabileceğiniz, şık ve tam bir müzik dostu uygulama arıyorsanız Genius beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Genius

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
20.3 MB DOSYA BOYUTU

Genius sayesinde binlerce şarkının sözlerine erişim sağlayabiliyoruz.

Genius, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir şarkı sözü bulma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Kapsamlı bir veritabanına sahip olan bu uygulama sayesinde aradığımız tüm şarkıların sözlerini rahatlıkla keşfedebiliyor ve mobil cihazımız üzerinden takip edebiliyoruz.

Uygulamanın en fazla dikkat çeken detayları arasında şık arayüzü ve hızlı çalışan altyapısı yer alıyor. Buna ek olarak geniş çaplı bir şarkı sözü kütüphanesi sunuyor olması da başka bir artısı.

Genius kullanıcı tabanlı çalışan bir uygulama olduğu için sunulan tüm şarkı sözleri kullanıcılar tarafından oluşturuluyor. Daha sonra yapımcıların onayından geçerek yayınlanıyorlar. Yani hatalı veya eksik şarkı sözleri uygulama üzerinde yayınlanamıyor.

Genius üzerinde dikkatimizi çeken şarkı sözlerini farklı sosyal medya araçları üzerinde arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Genel olarak sorunsuz ve akıcı bir deneyim sunan Genius, tüm müzik tutkunlarının kullanması gereken bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Genius Scan

    Genius Scan, Android mobil cihazınızı kullanışlı bir tarayıcıya dönüştüren ücretsiz bir uygulamadır.
  • Makeup Genius

    Makeup Genius uygulamasını kullanarak Android cihazınızda kendinize sanal makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.
  • Girl Genius!

    Girl Genius! Android bulmaca oyunu, zekanızı ve IQ'nuzu kullanarak çözebileceğiniz sorular içeriyor.
  • Evil Genius Online

    Evil Genius Online, kendi plan vve stratejilerinizi hazırlayarak dünyayı fethetmeye çalışacağını eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.