Gerekeni Yap!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.

Gerekeni Yap!, iyi bir yaşam rehberine ihtiyacı olanların mutlaka kullanması gereken bir yaşam tarzı uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, her ay yepyeni önerilerle karşılaşacaksınız. Her yaştan insanın ilgisini çekebilecek içeriğe sahip Gerekeni Yap! sitesinin mobil uygulamasına göz atmanızı kesinlikle öneririm.

Gündelik hayattan sıkılıp yeni arayışlara girmek istediğimiz dönemler oluyor. Bu dönemde iyi bir yol gösterici bulmak her şeyden önemli. Gerekeni Yap! için kültürel aktiviteler olsun, seyahat planları olsun, eğlence mekanları ve konseptleri olsun hepsini bir arada toplayan harika bir platform diyebilirim. Kendi sitesinde muhteşem içeriklere sahip olan site nihayet mobil uygulamasını da hayata geçirmiş. Her ay yeni sayısına da bu uygulama üzerinden erişebiliyorsunuz.

Hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler Gerekeni Yap! uygulamasını ücretsiz indirebilirler. Yayınlanan içeriklerin hoşunuza gideceğine eminim. 

Gökhan Abay

Gerekeni Yap!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Gerekeni Yap!, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir yaşam tarzı uygulamasıdır.

Gerekeni Yap!, hayatı dolu dolu yaşamak isteyenlere muhteşem öneriler sunan bir yaşam tarzı uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, kültüre, sanata, eğlenceye ve seyahate yönelik birbirinden güzel ve dolu dolu önerilere ulaşabileceksiniz. 

Gerekeni Yap! internet sitesini takip ediyor musunuz bilmiyorum ama zaman zaman harika önerilerine girip bakıyorum. Kategorileri dahi ilgi çekici diyebilirim. Dışarı Çık, Mekana Git, Müzik Dinle, Film İzle, Kitap Oku, Evde Takıl gibi insanı aksiyona sürükleyen bir kategori yapısı var ve içeriği gerçekten dolu dolu. Sizlerle paylaştığım mobil uygulamada, kültür, sanat, eğlence ve seyahate yönelik her ay yeni bir rehberle karşılaşacaksınız. 

Eğer yapmaktan hoşlandığınız şeylerle ilgili muhteşem önerilere ihtiyacınız varsa Gerekeni Yap! uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Instructables

    Kendin Yap konseptli video arşivleri olan Instructables, kendi eliyle atölye çalışması yapmak isteyenlerin sevgilisi olacak ücretsiz bir uygulama.
  • Caps Yap 2

    Caps Yap 2 mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir caps yapma uygulamasıdır
  • Stack Colors!

    En uzun kuleyi yap ve yık.
  • Live or Die

    Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.
  • Action Truck

    Strateji yap ve malzemeleri düşürme.
  • BattleIO

    Hayatta kalmak için elinden geleni yap.
  • Infinity Drift

    Bariyerlere çarpmadan drift yap.
  • Forge Ahead

    Döv parçala ve kılıç yap