Ghostsweeper - Haunted Halloween

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Hayaletlerin ruhunuzu ele geçirmesine izin vermeyin.

Ghostsweeper - Haunted Halloween, korku - gerilim gibi karanlık temalı oyunları seviyorsanız keyif alacağınızı düşündüğüm bir yapım. Hayaletli Cadılar Bayramı gününe denk geldiğimiz oyunda kendimizi çıkış noktasını göremediğimiz bir mağarada buluyoruz. Söylenene göre oyunda bir Kutsal Haç tarafından arındırılmış kayıp ruhlarla sıkışıp kalmış birinin yerine geçiyoruz.

Akli dengesi yerinde olmayan biri tarafından hazırlanmış ölümcül bulmacaları çözerek haca ulaşmaya çalışıyoruz. Haca kolayca ulaşmamamız için özenle yerleştirilmiş tuzaklara asla dokunmamamız gerekiyor. Tuzağa düştüğümüz anda hayalete dönmüş ruhlar tarafından ele geçiriliyor, sonsuza kadar onlar gibi yaşıyoruz.

Karanlığın hakim olduğu oyunda aksiyona girmek yerine bulmaca çözüyoruz. Ok işaretlerini takip ederek hacı buluyor, hacı bulmamızla beraber sonraki bölüme geçiyoruz. Bölümleri zorlaştırmak için ilerlediğimiz alana hayaletler yerleştirilmiş. Hayaletlerin olduğu noktada çıkan rakamlar da o bölge çevresinde karşılaşabileceğimiz tuzakları ifade ediyor.

Erkan Calp

Ghostsweeper - Haunted Halloween

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Perili Cadılar Bayramı gününe hazır olun!

Ghostsweeper - Haunted Halloween, perili - hayaletli Cadılar Bayramı gününde geçen bir bulmaca oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor.

iPhone ve iPad’de oynanabilir olan korku - bulmaca oyununda hayaletlerin ruhumuzu ele geçirmemesi için bir an önce Kutsal Hacı bulmamız gerekiyor. Zifiri karanlık, korkutucu bir mağarada çıkış yolu bulmaya çalışıyoruz.

Cadılar Bayramı’na özel hazırlanan mobil oyunlardan biri Ghostsweeper. Oyunda hayaletlerle direkt karşılamıyor, sadece karanlık bir mağarada tuzakları aşmaya çalışıyoruz. Kendimizi hiç göremiyoruz. İlerlemek için yapmamız gereken; başta da söylediğim üzere kutsal hacı bulmak. Haca ulaşmak elbette kolay değil. Hacın çevresinde bizi bekleyen tuzaklar var. Hayaletlerin gelmemizi sabırsızlıkla beklediği bu tuzakların tam olarak yerini bilemesek de nerede çıkabileceklerini tahmin edebiliyoruz. Bölüm geçtikçe kutsal hacı bulmak zorlaşıyor, daha tehlikeli bir hal almaya başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Pop Halloween

    Monster Pop Halloween, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve cadılar bayramı temalı bir eşleme oyunu.
  • Haunted Manor 2

    Haunted Manor 2 perili köşk hikayesini konu alan bir bulmaca oyunudur
  • Haunted House Mysteries

    Haunted House Mysteries point and click türünde bir macera oyunudur
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?