Giants War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

GAMEVIL'ın yeni rpg oyununda devler savaşıyor.

Giants War, GAMEVIL’ın hızlı tempolu oynanış sunan fantastik rol yapma oyunu. Diğer rpg oyunların aksine kötü karakterlerin yerine geçip savaşabiliyoruz. Kolay kontrollere sahip olmasıyla telefonda da tablette de aynı, keyifli oynanışı veriyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Android telefonunuzda canavarların savaşı üzerine kurulu fantastik oyunlara yer veriyorsanız Giants War’u kesinlikle oynamalısınız. Tüm kötü karakterleri bir araya toplayan oyunda seçilmiş kahramanlardan oluşan bir takım kurup destansı boss savaşlarına giriyor, savaştıkça daha fazla toprağa sahip oluyor ve bulunduğumuz yeri geliştiriyoruz.

Eğitip güçlendirebildiğimiz kahramanlarımızla girdiğimiz savaşlar süreli. 1 dakika 30 saniye süren savaşlarda üç kahraman kontrol ediyoruz ancak hepsini aynı anda kullanma lüksüne sahip değiliz. Seçim yapıp aksiyona giriyoruz. Mücadeleyi otomatiğe alma şansına sahibiz. Savaşı kazandığımızda tüm karakterlerimize XP ekleniyor. Bunlar sayesinde karakterlerimizin yeteneklerini geliştirebiliyor, evrimleştirebiliyor, yeni ekipmanlar alabiliyoruz.

Erkan Calp

Giants War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

GAMEVIL'ın yeni rol yapma oyununda devler savaşıyor.

Giants War, devlerin savaşı üzerine kurulu fantastik rol yapma oyunu. Mobil platformda milyonlarca indirmeye ulaşan rpg oyunların geliştiricisi GAMEVIL’ın olmasıyla öne çıkan yapımda kötü güçleri de olan karakterlerden minik bir ordu kurup birebir online savaşlara giriyoruz.

Yan kamera bakış açısından oynanan rpg oyununda hızlı oynanış hakim. Güçlü karakterler arasından favori üçünü seçip arenaya çıkıyoruz. Mücadelemiz sadece 01:30 dakika sürüyor. Savaş esnasında karakterlerimizi seçmek dışında bir şey yapmıyoruz. Belli aralıklarla açılan karakterler kart formunda; dolayısıyla dokunmamız yeterli oluyor. Dilersek otomatik dövüş butonuna basıp sadece mücadeleyi izleyebiliyoruz. Savaş sonunda mücadele eden üç karakter de seviye atlıyor. Kazandığımız puanları karakterlerimizi geliştirmek, silahlarını yenilemek, evrimleştirmek, yeni karakterler almak için kullanabildiğimiz gibi bulunduğumuz yeri geliştirmek için de kullanabiliyoruz.

Giants War Özellikleri:

  • Minik ancak güçlü kahramanlar toplayın ve savaşa hazırlayın.
  • Kaynakları yönetin, kuleler dikin ve devleri işe alarak büyümenizi sürdürün.
  • Kahramanlarınızın yeteneklerini geliştirin, güçlendirin.
  • Bitirici vuruşlarla mücadeleye son noktayı koyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • Fantasy Legend: War of Contract

    Orijinal fantastik hikayesiyle üç boyutlu strateji rpg oyunu
  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Knighthood

    Knighthood Android Oyunu İndir: King'in yeni rpg oyunu
  • Tank Command

    2. Dünya Savaşı'nın tanklarıyla hızlı taktiksel savaşlara giriyorsunuz.
  • Wartide: Heroes of Atlantis

    Güçlü ordunuzu kurun, online savaşlara girin!
  • Diablo Immortal

    Diablo Immortal: Mobil için en iyi MMORPG oyunu