Gitar Kromatik Akort Aleti

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,890 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Gitar çalmaya yeni başlayanların ve profesyonel müzisyenlerin rahatlıkla kullanabileceği Gitar Kromatik Akort Aleti ile gitarlarınızı yüksek seviyede hassasiyetle akort edebilirsiniz.

Gitarınızı bir akort cihazı almanıza gerek kalmadan, Android işletim sistemli akıllı telefonlarınızdan akort etmek Gitar Kromatik Akort Aleti uygulamasıyla çok kolay.

Profesyonel müzisyenler notaları daha iyi tanıdığından gitarlarını rahatlıkla akort edebilme becerilerine sahipler. Ancak gitar çalmaya yeni başlayanlar ve henüz kulak dolgunluğuna ulaşamayan acemiler için akort işlemi biraz zor hale gelebiliyor. Bu durumda yeni bir akort cihazı satın almak yerine Gitar Kromatik Akort Aleti adlı uygulamayı kullanmak hem daha kolay hem de daha uygun bir çözüm olabilir.

Elektro gitar ya da akustik gitarı yüksek seviyede hassasiyetle çok basit bir şekilde akort etmenize yardımcı olan uygulama, tellere vurduğunuzda teldeki sapmayı tespit ederek burguyu hangi yöne çevirmeniz gerektiğini gösteriyor. Aynı zamanda daha gelişmiş bir akort için yerleşik bir diyapazon da bulunduran uygulama bu anlamda başarılı bir performans sergiliyor.

Eğer siz de gitarınızı kolay bir şekilde akort edebileceğiniz bir Android uygulaması arıyorsanız Gitar Kromatik Akort Aleti uygulamasını denemenizi tavsiye ediyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Pro Guitar Tuner

    Telli enstrümanlarınız varsa Pro Guitar Tuner uygulamasından yararlanarak akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • DaTuner

    DaTuner uygulaması ile enstrümanlarınızı kolaylıkla akort edebilirsiniz.
  • Cifra Club Tuner

    Cifra Club Tuner uygulaması ile telli enstrümanlarınızı kolayca akort edebilmeniz mümkün.
  • n-Track Akort Aleti

    Telli ve üflemeli çalgılarınızı Android cihazlarınızda kolay ve en doğru şekilde akort edebilirsiniz.
  • Free Guitar Tuner

    Gitar akort etmeyi bilmiyorsanız, basit kullanımı ve kullanışlı arayüzüyle öne çıkan Free Guitar Tuner uygulamasıyla akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Guitar Tuner Pro Transpose

    Gitar çalmaya yeni başlayanların en büyük yardımcılarından biri olacak Guitar Tuner uygulamasıyla, gitarınızı çok kolay bir şekilde akort edebilirsiniz.
  • Pano Tuner

    Pano Tuner uygulaması ile enstrümanlarınızı hızlı ve doğru bir şekilde akort edebiliyorsunuz.