Give It Up! 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur

Give It Up! 2 kendine has bir oyun yapısı olan ve kısa süre içerisinde bir bağımlılığa dönüşebilen bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Give It Up! 2'de bizi heyecan dolu bir oynanış yapısı bekliyor. Oyunda temel amacımız klasik platform oyunlarında olduğu gibi kahramanımızı yönlendirerek karşısına çıkan engelleri aşmasını sağlamak. Bu işi yaparken bir yandan da ritme kulak vermemiz ve ritme göre hareket etmemiz gerekiyor; yoksa kahramanımız ölebiliyor ve oyun sonlanabiliyor.

Give It Up! 2'de her zaman dikkatimizi oyuna vermeliyiz; çünkü karşımıza çıkan engeller dinamil olarak değişmekte ve hareket etmekte. Biz sekerek yolumuzda ilerlerken bir anda yükselen bir duvara çarpabiliyoruz ve oyun sonlanabiliyor.

Give It Up! 2'ün siyah ve beyaz tonlardaki görünümü oyuna kendine özel bir atmosfer kazandırmakta.

Can Erdil Şentürk

Give It Up! 2

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
65.4 MB DOSYA BOYUTU

Give It Up! 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Give It Up! 2 dinamik bir yapıya sahip olan ve reflekslerinizi test eden bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Give It Up! 2'de klasik platform oyunlarına ritm öğesi ekleniyor ve yeni bir yapı oluşturuluyor. Oyunda platform oyunlarının genelinde olduğu gibi karşısına çıkan engelleri aşmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Fakat kahramanımızın karşısına çıkan engeller çalan müziğin ritmine göre değişiyor; bu nedenle bir yandan müziğe kulak vermemiz, diğer yandan da yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Give It Up! 2'de oyunun sonlanmaması için yükselen duvarlara çarpmamalı, kazıklara takılmamalı ve merdivenlere dikkat etmeliyiz. Oyunda yapmamız gereken şey ise zıplamak. Bu nedenle oyunun kontrollerinin basit bir yapıya sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Tape it Up!

    Tape it Up!, refleksleri test eden retro görselli Android oyunu.
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Peck It Up

    Ağaçkakan olarak ne kadar yükseğe uçabilirsiniz?
  • Dash Up 2

    Dash Up 2, ördek, tavuk, kuş ve daha nice hayvanı uçurmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Dinotrux: Trux It Up!

    Dinotrux: Trux It Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur.