Gizli Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,172 TOPLAM İNDİRME

Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!

Gizli Kelime, Türkçe kelime bulmaca oyunları arasında en eğlencelisi. Hoş animasyonlarıyla kendisine çeken kelime oyununda 800 seviye boyunca gizlenmiş 2500 kelimeyi bulmaya çalışıyorsunuz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan kelime bulma oyununu tavsiye ederim.

Türkçe kelime bilgisine güvenenleri bir araya getiren kelime oyunu Gizli Kelime’de spordan şehirlere, tarihten müziğe onlarca farklı kategoride hazırlanmış bulmacaların yanında gizli kategorisinde bölümler yer alıyor. Bölümü geçmek için kategoriyle ilişkili kelimeleri altıgen harflerden oluşan tablo içerisinden bulup çıkarmanız gerekiyor. Süre kısıtlaması, hamle sınırlaması, can hakkı gibi oyun zevkini alt üst eden öğeler yer almıyor. Özgürce, keyifle oynuyor, ilerliyorsunuz. Zorlu bölümlerde yardımcı ipuçlarınız var ancak sınırlı sayıda olduğundan gerçekten çözemediğiniz bulmacalarda kullanmanızı, gereksiz yere harcamamanızı öneririm.

100. bölümden sonra zorluk düzeyini üst noktaya çeken Türkçe kelime oyununun güzel bir yanı da; kimseyle yarışa sokmaması. Kendinizle sakince yarışıyorsunuz.

Erkan Calp

Gizli Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
576 TOPLAM İNDİRME
116.8 MB DOSYA BOYUTU

Türkçe kelime bulmaca oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız!

Gizli Kelime, Türkçe kelime bulmaca oyunlarını seven her yaştan mobil oyuncunun keyif alarak oynayacağı bir yapım. Göze hoş gelen animasyonlarla süslenen renkli görsellere sahip kelime bulmaca oyununda binlerce gizli kelimeyle dolu yüzlerce bölüm yer alıyor. Zorluk düzeyi arttıkça daha da eğlenceli hal almaya başlayan Türkçe kelime oyunuyla zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

800 seviye, 2500 kelimelik Türkçe kelime bulma oyunu olarak mobil platformda karşımıza çıkan Gizli Kelime, iOS tarafında da ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad’de oynanabiliyor. Yarışma içerisine sokan online kelime oyunlarından sıkıldıysanız tavsiye ederim. Oyunda amaç; kategoriyle ilişki kelimeleri altıgen harflerle dolu tablo içerisinden bulmak. Ancak kelimeyi yazarken harf sırasına özen göstermeniz gerekiyor. Tüm kelimeleri bulduğunuz daha zorlu sonraki bölüme geçiyorsunuz. Oyun 100. bölümden sonra zorlaşmaya başlıyor. Sınırılı sayıda olan, sonradan da kazanabileceğiniz ipuçlarınızı başlarda da kullanmamanızı öneririm.

7’den 70’e tüm kelime bulmaca severlerini buluşturan oyun, can hakkı, süre sınırı, hareket kısıtlaması gibi oyun zevkini bölen öğeler sunmuyor. Kelimeleri avında tamamen özgürsünüz. Diğer oyuncularla da yarış içerisinde olmadan keyifle oynayacağınız bir kelime oyunu arıyorsanız öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Dilimin Ucunda

    İpucu kartlarından gizli kelimeyi bulun.
  • Words Of Wonders

    Gizli kelimeleri bulurken dünya harikalarını keşfedin.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Letter Master

    Gizli kelimelerin hepsini bulun.
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca