Gladiator Heroes Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Gladyatör savaşlarına katılacağız.

Mobil oyun dünyasının çok yakından tanıdığı Genera Games yeni bir oyun daha yayınladı. Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan ve dünyanın dört bir yanında hemen oynanmaya başlanan Gladiator Heroes Clash ile gladyatörlerin dünyasına giriş yapacağız. Enfes görsellerin yer aldığı yapımda grafik açıları gerçekçi ve sürükleyici bir deneyim yaşamamızı sağlayacak. Strateji oyunları arasına yeni katılan oyunda cesur dövüşlere katılacak, benzersiz rakipler ile karşı karşıya geleceğiz. Destansı mücadelelere imza atacağımız yapımda zengin bir içerik karşımıza çıkacak. Heyecan verici anlara tanıklık edeceğimiz mobil strateji oyununda Roma İmparatorluğu’nın en iyi gladyatörü olmaya çalışacağız.

Gerçek zamanlı olarak aksiyon severleri biraraya toplayacak olan Gladiator Heroes Clash’da efsanevi savaşçılar yer alacak. Google Play’de 1 milyondan kez indirilen yapım ücretsiz fiyat etiketi ile de oyuncuların yüzünü güldürüyor. Yapılan mücadeleler heyecanlı ve sürükleyici yapısı ile oyunculara gerçekçi bir his verecek.

Dileyen oyuncular hemen gladyatör oyununu indirebilir ve mücadelelere katılabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Gladiator Heroes Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
433.3 MB DOSYA BOYUTU

Gladyatör savaşlarına katılacağız.

Yayınlandığı günden bu yana milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Gladiator Heroes Clash ücretsiz bir straetji oyunu olarak karşımıza çıktı. İki farklı mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan gladyatör oyununda Roma İmparatorluğu’nun en iyi gladyatörü olabilmek için ter dökeceğiz. Dünyanın çeşitli yerlerinden milyonlarca oyuncuyu karşı karşıya getiren yapım ünlü mobil oyun geliştiricisi Genera Games tarafından yapıldı. Sürükleyici ve gerçekçi yapısı ile her kesimden oyuncunun beğenisini kazanan yapım, şu sıralar oynanmaya devam ediyor. Bu yılın en iyi dövüş ve strateji oyunu olarak adından söz ettiren mobil strateji oyunu zengin yapısı, kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara sürükleyici bir oynanış atmosferi sunuyor.

Benzersiz çok sayıda gladyatörün yer aldığı oyunda birbirinden farklı mücadeleler yapacağız. Çok sayıda farklı silah modelleri arasından tarzımıza uygun olanı seçecek, kazandığımız savaşlar ile de yeni ekipmanların kilitlerini açmaya çalışacağız. Oyun içerisinde karakterimizi yükselterek daha etkili ve güçlü bir yapıya kavuşturabileceğiz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lastday Clash: Heroes Battles

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Gladiator Heroes

    Gladiator Heroes, Android platformunda çoklu oyuncu desteği sunan Türkçe gladyatör oyunu.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Rocket War: Clash in the Fog

    Farklı özelliklere sahip askerler ve ölümcül silahlardan yararlanarak düşmanlarınıza karşı üstünlük kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Braveland Heroes

    Düellolara katılacağız.
  • Casual Heroes

    Gerçek oyuncular ile arena savaşlarına katılacağız.