Glory Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Onlarca farklı kılıç şövalyesini yönetme fırsatı bulabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.

Farklı özel güçlere ve silahlara sahip onlarca savaş kahramanı arasından dilediğinizi seçerek düşmana karşı mücadele edeceğiniz ve ganimet toplayarak karakterlerinizi geliştirebileceğiniz Glory Sword, mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan aksiyon dolu bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve eşsiz karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kılıç şövalyelerini yöneterek düşmanlarınızı yok etmek ve savaş haritası üzerinde ilerleyerek yeni yerler fethetmektir. Görev bölgelerinde yer alan farklı düşman karakterleri ile bire bir savaşarak kendinizi kıyasıya bir rekabetin içinde bulacak ve aksiyon dolu anlar geçireceksiniz. Her karakterin farklı özellikleri ve kendilerine has kılıçları vardır. Ganimet topladıkça yeni karakterlerin ve kılıçların kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eşsiz savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı kadın ve erkek kılıç şövalyesi yer almaktadır. Ayrıca birbirinden güzel sayısız kılıç bulunmaktadır. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda hizmet veren Glory Sword’a ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Glory Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
62.8 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı kılıç şövalyesini yönetme fırsatı bulabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Glory Sword, farklı özellikleri olan onlarca kılıç şövalyesini yönetebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, savaş haritası üzerinde ilerleyerek görev bölgelerinde yer alan düşmanlarla bire bir savaşmak ve ganimet toplayarak yeni karakterlerin kilidini açmaktır. Farklı bölgeler keşfederek ilginç yaratıklara karşı mücadele etmeli ve iyi bir kılıç şövalyesi olduğunuzu herkese göstermelisiniz. Her karakterin kendisine has özel güçleri ve silahları vardır. Dilediğiniz karakteri seçerek düşmanlarınıza göz açtırmamalı ve görevleri tamamlayarak seviye atlamalısınız.

Oyun içerisinde onlarca farklı şövalye ve birbirinden görkemli sayısız kılıç yer almaktadır. Kılıcınızı kuşanarak düşmanlarınıza ölüm saçmalı ve ganimet toplayarak karakterlerinizi geliştirmelisiniz.

Mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Glory Sword, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • Luminous Sword

    Eşsiz karakterleri yöneterek macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir rol oyunu sizleri bekliyor.
  • Musou Glory

    Etkileyici karakterlerden ve kostümlerden yararlanarak aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Sword Fantasy Online

    Verilen görevleri tamamlamak için çeşitli yaratıklarla aksiyon dolu dövüşler yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Eternal Sword

    Kendi savaşçınızı tasarlayarak nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Legend Holy Glory

    Ölümcül güçlerle donatılmış eşsi savaş kahramanlarını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Idle Sword 2

    Zindanlarda çarpışacağız.