Glympse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11,701 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Glympse adlı Android uygulaması ile sevdiklerinizin nerede olduğunu öğrenebilir ve kendi yerinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

Glympse, Andorid için geliştirilen popüler ve aynı zamanda ücretsiz bir yer görme ve gösterme uygulamasıdır. Eğer Glympse akıllı telefonunuzda yüklü ise aynı uygulamaya sahip arkadaşlarınızın nerede olduğunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Tabi öncelikle bunun için arkadaşınızın size uygulama üzerinden izin vermesi gerekmekte. Arkadaşınız bir kez izin verdikten sonra rahatlıkla onun nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Aynı şey sizin için de geçerlidir. Sizde kendi yerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

İş yerlerinde sık sık kullanılan Glympse ile işverenler, çalışan personellerinin yerini rahatlıkla takip edebiliyorlar. Patronunuzun size neredesin sorusunu sormasına gerek kalmadan yerinizi ona bildirebiliyorsunuz.

Bunun dışında ailenizin ve sevdiklerinizin nerede olduğunu da Glympse ile rahatlıkla takip edebilir ve başlarına birşey geldi mi acaba korkusuyla yaşamazsınız. Cidden başarılı bir uygulama olan Glympse'i denemenizi öneririz.

Can Çevrim

Glympse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Glympse, arkadaşlarınız yada aile bireyleriniz ile bulunduğunuz konumu paylaşma ve onların yerini görebilme özelliklerine sahip olan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulaması.

Glympse, yer görme ve gösterme uygulaması olarak nitelendirebileceğiniz ücretsiz bir iOS navigasyon uygulaması. GPS lokasyonu paylaşarak istediğiniz kişilerin nerede olduğunuzu görmesini sağlayan uygulama, izin veren kişiler için de sizin onların nerede olduğunu görmenizi sağlıyor.

Çalışanlar, aile bireyleri yada sıkı arkadaşlar arasında kullanılabilecek uygulama sayesinde bulunduğunuz yeri dilediğiniz a paylaşabiliyorsunuz. ullanmak için herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeyen uygulama, birilerinin yerini görmek istediğinizde karşı tarafın onayını istiyor. Örneğin kardeşinizle daha önce gitmediğiniz bir yerde buluşacaksınız ve yeri tam aolarak bilmiyorsunuz diyelim. Glympse uygulaması üzerinden kardeşinizin yerini görmek istediğinizde kardeşinize yerini paylaşmak isteyip istemediği soruluyor ve onay verirse nerede olduğunuz tam olarak harita üzerinde görebiliyorsunuz. Böylece sıkıntı yaşamadan yanına gidebilmek mümkün oluyor.

Paylaşım yaptığınız yer bilgileri uygulama içerisinde güvenle korunuyor. Bu sayede nerede olduğunuz uygulama üzerinden başakaları tarafından görüntülenemiyor. Uygulama genel olarak sürekli check-in'ler yaptığımız Swarm uygulamasına benzemesine rağmen, sadece halka açık versiyonu değilmiş gibi düşünebilirsiniz.

Arkaplanda çalışmasına rağmen iPhone ve iPad'lerinizi fazla yormayan uygulama üzerinde yer paylaşımlarını görebilmenizi sağlayan dinamik bir harita bulunuyor. Böylece yerini paylaşan kişilerin nerede olduklarını rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Buluşmalar ve yer kontrolleri için kullanılabilecek uygulamayı iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip deneyebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde herhangi bir satın alma opsiyonu yoktur ve herhangi bir ücret ödemeden dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Polaris Navigation GPS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • MapFactor

    MapFactor tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir navigasyon uygulamasıdır.