Goddess Legion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden eşsiz tasarımlara sahip onlarca anime karakteri ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Fantastik tasarımlara sahip yüzlerce anime karakteri ile aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız ve online arenada rakiplerinizle kıyasıya mücadele edeceğiniz Goddess Legion, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Anime çizimlerden oluşan eşsiz karakterleri ve sürükleyici senaryosu ile oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce tanrıçayı toplayarak güçlü bir ordu oluşturmak ve rakiplerinizle birebir savaşlar yaparak ganimet kazanmaktır.

Evrendeki farklı ırklardan onlarca karakteri bir araya getirerek kendi ordunuzu kurabilir ve aksiyona doyabilirsiniz. Bağımlısı olacağınız ve sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir rol oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda eşsiz tasarımları ve göz kamaştıran kostümleri ile kendisine hayran bırakan yüzlerce tanrıça karakteri yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek savaşlarda kullanabilir ve ganimet topladıkça karakterlerinizi geliştirebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Goddess Legion, 100 binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Goddess Legion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
178.5 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden eşsiz tasarımlara sahip onlarca anime karakteri ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici karakterleri yöneterek nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız ve rakiplerinizle online arenada kozlarınızı paylaşacağınız Goddess Legion, mobil platformda rol oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet sunan kaliteli bir yapımdır.

Anime tarzındaki karakter çizimleri ve sürükleyici hikayesi ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, yüzlerce karakterden oluşan güçlü bir orduyu yöneterek aksiyon dolu savaşlarda rol almak ve karakterlerinizi geliştirerek seviye atlamaktır.

Karakterlerin her birinin farklı özellikleri ve yetenekleri bulunmaktadır. Savaşlarda dilediğiniz kahramanı kullanabilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici savaş senaryoları ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda toplamda 100 farklı anime karakteri ve karakterlerinize giydirebileceğiniz birbirinden şık onlarca kostüm yer almaktadır. Göz kamaştıran karakterleri yöneterek macera dolu bir serüvene atılabilir ve nefes kesen savaşlara katılabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Goddess Legion, oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goddess: Primal Chaos

    Gerçek zamanlı savaşların yer aldığı bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Angel Legion

    Birbirinden güzel onlarca savaş meleğini yöneterek aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.