Godzilla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

Godzilla aynı adlı sinema filminin resmi oyunudur

Godzilla bir sinema klasiği olan ve aynı ada sahip filmin yeniden çekilmiş versiyonu için özel olarak geliştirilmiş olan bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynanabilen bir aksiyon - bulmaca oyunu olan Godzilla bize alışılmışın dışında bir oynanış ve büyüleyici üç boyutlu grafikler sunmakta. Oyunda efsanevi canavar Godzilla'yı yönetebiliyoruz ve düşmanlarımızı yok ederek bize verilen görevleri tamamlıyoruz.

Godzilla'da daha önceden mobil oyunlarda görmediğimiz yeni bir oyun yapısı tercih edilmiş. Hem bir bulmaca oyunu hem de aksiyon oyunu olarak değerlendirilebilir. Godzilla'yı yönetirken Godzilla'nın belli hareketleri gerçekleştirebilmesi için karşımıza çıkacak bulmacaları çözüyoruz. Çözdüğümüz bulmacalar aracılığıyla Godzilla'nın düşmanlarını ezmesini, ısırmasını veya düşmanlarına pençeleriyle saldırabilmesini sağlayabiliyoruz. Ayrıca biriktirdiğimiz enerjiyi kullanarak Godzilla'nın süper yeteneği olan atomik nefesini açığa çıkarabiliyoruz.

Godzilla'da 80 bölüm bizleri bekliyor. Uzun bir oynanış süresi sunan oyunda zorda kaldığımız durumlarda arkadaşlarımızdan yardım da isteyebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Godzilla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Godzilla ünlü sinema klasiğinin resmi mobil oyunudur

Godzilla, bir süre önce yeniden çekilen sinema klasiği Godzilla filmi için özel olarak geliştirilmiş olan bir mobil oyundur.
iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca - aksiyon oyunu olan Godzilla'da filmdeki devasa canavarı yönetebilme ve düşmanlarımıza dehşet saçabilme imkanına kavuşuyoruz. Oldukça yüksek kaliteye sahip üç boyutlu grafikleriyle öne çıkan Godzilla bize ilginç bir oyun yapısı da sunmakta.
Oynanış olarak hem bir bulmaca oyunu hem de bir aksiyon oyunu olan Godzilla'da kontrol ettiğimiz canavarın hareketlerini karşımıza çıkan bulmacalar yoluyla yönetiyoruz. Oyunda yer alan 80 bölüm boyunca bulmaca çözme yeteneklerimiz sınanıyor. Godzilla çözdüğümüz bulmacalar yoluyla düşmanlarını ezebiliyor, ısırabiliyor veya pençeleriyle düşmanlarına saldırabiliyor. Enerjimizi biriktirdiğimizde ise Godzilla'nın süper yeteneği olan atomik nefesini açığa çıkarabiliyoruz.
Godzilla'da bölümleri tamamladıkça canavarımızın yeteneklerini geliştirebilmekteyiz. Ayrıca zorda kaldığımız durumlarda arkadaşlarımızdan yardım talep etmemize de izin veriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Godzilla: Strike Zone

    FPS tarzında hazırlanmış olan bir aksiyon oyunu olan Godzilla: Strike Zone serinin takipçilerine heyecanlı saatler yaşatacak bir oyun.
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.